Това е любовната игра, която всички се опитваме да играем.

...
Това е любовната игра, която всички се опитваме да играем.
Коментари Харесай

Няколко вида флирт, които всички владеем

Това е любовната игра, която всички се опитваме да играем. Често флиртуваме с сътрудник, сътрудник, прочут. Някои хора флиртуват доста елементарно и за тях няма секрети в играта. При други ситуацията е сериозно и даже елементарен комплимент не могат да създадат без да объркат нещо.
Съществуват разнообразни видове флирт. Ако усвоите всички или най-малко множеството от тях – ще увеличите възможностите си за триумф. Добре е да познаваме всеки вид, изключително в случай че желаеме да създадем сериозна връзка. Твърде допустимо е да изпаднем в неловка обстановка и е хубаво да бъдем готови за нея.
Традиционен флирт
 От коя кръвна група са най-страстните дами? От коя кръвна група са най-страстните дами?
Учените от дълго време са открили връзка сред кръвната група и темперамента на човек. Според езотериката съществува пряка взаимозависимост...
За него е известно, че първата крачка се подхваща от мъжете, а дамите нормално са пасивни. Това от време на време може да докара до сериозна вътрешна битка за дамите, само че те би трябвало търпеливо да чакат мъжа да предприеме деяние, което не всеки път става бързо. Традиционните флиртове се дефинират като интровертни и скъпи.
Флирт под формата на игра
Някои хора избират да употребяват флирта като игра. Те обичат да се забавляват. Доставя им наслаждение да флиртуват непрестанно, само че не преследват никога сериозна връзка. Понякога го вършат единствено, с цел да се почувстват мечтани и да си възвърнат самочувствието  . Има доста сигурен метод да ги разпознаете. Флиртуващият не стопира да ръси смешки и закачки, с които държи да притегли вниманието ви. Той изпъква като занимателна персона, огромен шегобиец, даже има моменти, в които провокира у другия полово предпочитание. С тези хора се поддържа връзка леко, прелестно. Лесно могат да ви заблудят, че желаят да разговаряте на съществени тематики.
Физически флирт
Ясно е, че става мозъка за допиране. С физическите флиртове елементарно се построяват връзки. Понякога могат да бъдат доста подвеждащи. С този вид флирт се цели установяването на полови връзки или пък облекчаване на егото за ваша сметка. Сами преценете дали ще участвате.
 Как флиртуват дамите съгласно зодията Как флиртуват дамите съгласно зодията
Какви са тайните оръжия, които употребяват дамите, когато флиртуват? Днес ще ви срещнем с част от тях, които другите зодии употребяват...
Вежлив флирт
Този флирт се разпознава доста мъчно. Често обърква другия човек и изпраща неверни сигнали. Отсрещната страна е извънредно възпитана и общителна с вас, същински джентълмен. Констатира се тънко другарство и блян да се покаже какъв брой е учтив мъжът. При този флирт няма допиране, както се случва при физическия. Осигурява се пространство, сипят се похвали.
Определено не постоянно този флирт цели надграждане на връзката. Често мъжът демонстрира по този метод, че му е прелестно да комуникира с вас, само че към този момент е привързан и няма да наруши своя комфорт.
Искрен флирт
Това е доста постоянно срещан флирт. Най-ясно е изразен в обществените мрежи, където е доста по-лесно да изкажеш чуваствата и желанията си. При него човек е открит към другия и се стреми да споделя вербално всичко, което усеща. Този флирт цели да се откри прочувствена връзка, да се опознаете един различен. Интерес съставляват въпросите, касаещи ползи, занимания, всевъзможни въпроси, извличащи повече информация за другия

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР