Това е лошо решение, но не е крайно. Лошо е,

...
Това е лошо решение, но не е крайно. Лошо е,
Коментари Харесай

Джамбазки: Германия и Франция се притесняват от конкуренцията на нашите превозвачи

Това е неприятно решение, само че не е извънредно. Лошо е, тъй като се постанова силово от страните, които имат интерес - Германия и Франция. Тези страни се тормозят от конкуренцията на нашите превозвачи. Това разяснява евродепутатът Ангел Джамбазки за проблемите на българските интернационалните превозвачи, пред Българска национална телевизия.

Ако тези нахални промени бъдат прекарани през Народното събрание, тогава имаме два разновидности - 1. блокиращо малцинство и 2. България да си резервира интереса като съобщи ясно, че ще блокира всяко друго решение, което може да бъде блокирано, без значение какво е това решение. Това е двуличие и кражба на бизнес, разяснява още Ангел Джамбазки.

Транспортният министър Росен Желязков, който е в Брюксел, също разяснява мобилния пакет на Макрон за превозвачите в Европейски Съюз.

Успяхме да реализираме цялостно изтриване текста за прибиране на транспортното средство в страната. Доволни сме от това, че отпадна връщането на превозново средство и сме недоволни от останалите неща, сподели Росен Желязков пред Българска национална телевизия.

Според документа, признат през днешния ден, седмичната отмора на водачите ще е отвън шофьорската кабина. Най-малко един път на четири седмици водачите би трябвало да се връщат в страната, където са основани компаниите им. Изключение има за особени случаи. Минимум пет дни пауза би трябвало да има сред две серии каботажни транспорти в друга страна. Целта е да се избегне тази процедура в чужбина да стане съвсем непрекъсната. Статутът на командирован служащ ще би трябвало да се ползва редовно и при този тип транспорти, гласи съглашението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР