Това е краят на Величие. Оттук нататък следват много интересни

...
Това е краят на Величие. Оттук нататък следват много интересни
Коментари Харесай

Дарин Георгиев: Това е краят на Величие

Това е краят на " Величие ". Оттук нататък следват доста забавни неща, следете ". Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът Дарин Георгиев, след разпада на парламентарната група на партията.
Според него за настоящето положение е отговорен Ивелин Михайлов, " индивидът който стои зад кулисите на партията ".
" Това какъв човек е, ще разберете след това, в случай че към този момент не сте разбрали ", отговори той на въпрос дали през цялото време не са знаели с какъв човек ще работят.
" Продължаваме да работим с това, което ни остана като запас, към този момент не можем да участваме в комисии, ще сме наблюдаващи ", уточни Георгиев работата в бъдеще на депутатите от разпадналата се парламентарна група.
Продължавам да съм с тези, които не са предали концепцията " Величие ", не са се отделили, уточни той.
Идеята за " Величие ", по думите му, може би е била използвана от избрани лица, от тези, които заставали и са се криели зад нея.
Дарин Георгиев уточни, че хора от партията и от парламентарната група са държани в " Историческия парк ", както тази заран в телевизионни изявленията оповестиха Николай Марков и Виктория Василева, за което са известени способените органи.
Водеха се диалози по какъв начин е гласувано и за какво от Ивелин Михайлов, разкри Георгиев. Депутатът сподели, че той също е бил там, с цел да се увери, че няма да последват по-тежки неща за хората на място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР