Това е коалция за фалшификация на българските граждани. Напълно е

...
Това е коалция за фалшификация на българските граждани. Напълно е
Коментари Харесай

Петков за хартиената бюлетина: Задкулисието се опитва да се върне обратно на сцената

Това е коалция за имитация на българските жители. Напълно е неприемливо това, че от всички проблеми на българските жители с приходи, горива, инфлация, те взеха решение, че най-важното решение, което би трябвало да се вземе дори с имитация, е това към връщане обратно към годините на прехода. Това съобщи Кирил Петков от „ Продължаваме промяната “ по време на конференция.

„ Ще продължим да се борим, задкулисието се пробва да се върне назад на сцената. Продължаваме напред, ще се борим на всяка крачка, с цел да може българският народ да знае, че има 53 депутати в Народно събрание, които пазят техния избор и са срещу всички опити за фалшификации. Ние сме тук „ Продължаваме промяната “ “, добави още той.

„ Връщането на изборнатабюлетина значи връщане към едно минало, в двутопното гласоподаване на хартия. Не се разисква по какъв начин да се усъвършенства гласуването с машини, да се вкарат модерни способи. Свидетели сме на богата правосъдна процедура на пазаруване и пласиране на гласове. Тя беше публикувана, когато в нашата страна се гласуваше единствено с бюлетина. Майстори в това се обрисуваха във времето обратно ГЕРБ и Движение за права и свободи “, сподели Бойко Рашков.

„ С въвеждането на машинното гласоподаване в известна степен се тушира опцията да се трансформира вота на жителите. Двете партии продължиха да купуват и продават гласове “, категориченбе той.

Рашков уточни като образец, че водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъе определен с 42 преносими секции в Кърджали. „ 42 случая има, в които сякаш жителите гласоподаватели са декларирали в общината с преносима изборна секция. От тези 42 случая има формирани досъдебни производства, тъй като тези жители не са знаели, че са били заболели и би трябвало да гласоподават с преносими секции. Така се избира този водач “, съобщи Рашков.

„ И още нещо ще ви кажа, това не е същински политически водач, в случай че действителноминистерството на вътрешните работи беше милиция, той нямаше да е в парламентарната зала “, добави той.

По-рано ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и Бойко Рашков, влязоха в спор в пленарната зала по време на дебата за измененията в Изборния кодекс.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР