Това е класическо отвличане на вниманието по един наистина перфиден

...
Това е класическо отвличане на вниманието по един наистина перфиден
Коментари Харесай

Ковачевски: Отговорните за инцидента в Охрид не искат да видят Македония в ЕС

Това е класическо похищение на вниманието по един в действителност низък метод от нашето европейско бъдеще. Всичко, което се случва, има значение, тъй като това не е мач, в който " Пелистер " и " Вардар " играят между тях, това е нашето бъдеще, за което приказваме през днешния ден ". Това във връзка случая в Охрид, при който беше атакуван и пребит секретарят на българския клуб " Цар Борис III " Християн Пендиков.

" Не утвърждавам никакво принуждение и постоянно го съдя. Така както ще съдя и ще се опълчва на всяка провокация, която идва от вътрешната страна или извън, която наранява възприятията на македонците и всява безпокойствие измежду нашите жители. За мен сходни провокации са неприемливи ", безапелационен бе министър-председателят.

" За мен е ясно, че има напрежение и има доста въпроси, които са законни във връзка с събитията, които се случиха предишния уикенд, само че и през миналия интервал. По отношение на случая съм удовлетворен, че институциите реагираха бързо и че Министерство на вътрешните работи съумя незабавно да открие нападателите и да работи по съответния метод и имам вяра, че целият случай ще бъде позволен бързо. Основната прокуратура, която е способена, ще се заеме със случая ", добави Ковачевски

 

" Това безмилостно осъществено принуждение визира всичко реализирано и на процедура ликвидира нашата интернационална и европейска политика.

Нека бъда доста явен. Няма да разреша това. Няма да разреша да се отделим от пътя към Европейски Съюз и по тази причина ще упорствам този проблем да се реши по най-бързия метод. Трябва да продължим по пътя към Европейски Съюз. Най-важното е, че тези, които предизвикаха събитията от предходната и предходната седмица, не желаят да видят Македония в Европейски Съюз, "  каза още Димитър Ковачевски.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР