Това е класически пример за перфиден начин за отвличане на

...
Това е класически пример за перфиден начин за отвличане на
Коментари Харесай

Президентът на Северна Македония: Тези, които инициираха събитията в Охрид, не искат да видят страната в ЕС

Това е типичен образец за низък метод за похищение на вниманието от нашето европейско бъдеще. Всичко, което се случва, има значение. Това не е мач, в който играят „ Пелистер ” и „ Вардар ”, това е нашето бъдеще, сподели министър председателят на Република Северна Македония Димитър Ковачевски във връзка побоя на секретаря на сдружението „ Цар Борис Трети ” в Охрид Християн Пендиков.

„ Не утвърждавам никакво принуждение и постоянно съм го осъждал. Така, както ще съдя и ще се опълчвам на всяка провокация, идваща от вътрешната страна или извън, която наранява възприятията на македонците и която буди безпокойствие измежду нашите жители. За мен сходни провокации са неприемливи. За мен е ясно, че има напрежение и има доста законни въпроси и във връзка с събитията, които се случиха предходната седмица, само че и към събития от миналия интервал. По отношение на случая съм удовлетворен, че институциите реагираха бързо и че Министерство на вътрешните работи съумя незабавно да открие нападателите, и имам вяра, че целият случай ще бъде позволен бързо ", сподели Ковачевски.

Той беше безапелационен, че няма да разреши Република Северна Македония да се отклони от пътя си към Европейски Съюз и ще упорства „ този проблем да се реши по най-бързия метод ”.

„ Тези, които предизвикаха събитията, не желаят да видят Република Северна Македония в Европейски Съюз. Трябва да останем спокойни и рационални, само че не би трябвало да сме наивни. Това лято не седях, а преговарях в Брюксел с 27 страни членки на Европейски Съюз. Сега виждаме по какъв начин осъщественото принуждение визира всичко направено и на процедура отвлича нашето интернационално и европейски бъдеще ”, уточни Ковачевски.

Той прикани опозицията да преразгледа позицията си, откакто в медиите в Северна Македония излезе информация, че „ техни членове и симпатизанти се загатват като свързани със събитията от предишния уикенд и събитията преди този момент ”.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР