Това е класически пример за перфиден начин за отвличане на

...
Това е класически пример за перфиден начин за отвличане на
Коментари Харесай

Ковачевски: Тези, които инициираха събитията в РСМ, не искат да видят държавата в ЕС

Това е типичен образец за низък метод за похищение на вниманието от нашето европейско бъдеще. Всичко, което се случва, има значение. Това съобщи министър-председателят на Република Северна Македония Димитър Ковачевски във връзка жестокия побой над секретаря на сдружението „ Цар Борис Трети” в Охрид Християн Пендиков.

„ Не утвърждавам никакво принуждение и постоянно съм го осъждал. Така, както ще съдя и ще се опълчвам на всяка провокация, идваща от вътрешната страна или извън, която наранява възприятията на македонците и която буди безпокойствие измежду нашите жители. За мен сходни провокации са неприемливи. За мен е ясно, че има напрежение и има доста законни въпроси и във връзка с събитията, които се случиха предходната седмица, само че и към събития от миналия интервал. По отношение на случая съм удовлетворен, че институциите реагираха бързо и че Министерство на вътрешните работи съумя незабавно да открие нападателите, и имам вяра, че целият случай ще бъде позволен бързо ", добави още той.

„ Тези, които предизвикаха събитията, не желаят да видят Република Северна Македония в Европейски Съюз. Трябва да останем спокойни и рационални, само че не би трябвало да сме наивни. Това лято не седях, а преговарях в Брюксел с 27 страни членки на Европейски Съюз. Сега виждаме по какъв начин осъщественото принуждение визира всичко направено и на процедура отвлича нашето интернационално и европейски бъдеще”, посочи Ковачевски.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР