Това е кандидатура на бъдещия кмет на София. Аз съм

...
Това е кандидатура на бъдещия кмет на София. Аз съм
Коментари Харесай

Светослав Малинов: Кабинетът има сравнително ясен дневен ред поне за осем месеца

Това е кандидатура на бъдещия кмет на София. Аз съм уверен, че той ще завоюва и ще бъде добър кмет. Това сподели в ефира на bTV политологът и някогашен евродепутат Светослав Малинов по мотив кандидатурата на предприемача Васил Терзиев за столичен градоначалник, издигната от " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " Спаси София ", подкрепена и от " Екипът на София ".

Това е обща кандидатура на политически партии, които сега ръководят, и една нова политическа мощ. Това единствено по себе си е ужасно достижение, тъй като партиите очевидно са подхванали нов метод, и означава, че този претендент има качествата да сплотява още преди да е срещнал. Целта е да сплоти и гласоподавателите, съобщи Малинов.

Неговото минало за мен не е проблематично. Задачата му обаче е да се оправи с този проблем, тъй като измежду " синята " общественост в София този въпрос е значим. Той към този момент се извини, само че следват още доста стъпки. Има доста неща за възстановяване в тази посока. В последна сметка изборът ще е дали софиянецът желае промени, дали желае представител на статуквото или нов човек. Накрая изборът ще бъде банален. Всеки жител на София би трябвало да се запита удовлетворен ли е от ръководството на ГЕРБ и в случай че не, да се запита кой е най-подходящият от новите претенденти, уточни политологът.

Той разяснява и основаването и работата на кабинета " Денков – Габриел ".

Това е едно държавно управление, което ежедневно се изправя пред проблеми. То се появи след отхвърли от другата тактика – отхвърли от съдействие. Стигна се до обстановка да няма бюджет и духът на Конституцията беше срутен, бяхме в серпантина, която ни водеше надолу. Когато другите възможности са да няма кабинет или неуместно болшинството на хартиената коалиция, това е рационален вид, уточни някогашният евродепутат.

Кабинетът има относително явен дневен ред най-малко за осем месеца – до първата ротация. След това и методът, и формулата би трябвало да бъдат заменени, добави той.

Ако това държавно управление стартира да реализира минималните цели, които бяха дефинирани – стабилизация, постоянен бюджет, гласоподавателите ще схванат, че си е коствало и ще дадат поддръжката си, сподели още Светослав Малинов.

По думите му сега се конструира и мнознството, което би трябвало да направи конституционни промени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР