Това е кампания с цел дезинформация. Има си служби, които

...
Това е кампания с цел дезинформация. Има си служби, които
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Диванната армия прави кампания за дезинформация за COVID-19

" Това е акция за дезинформация. Има си служби, които проучват тази информация. Ние сме длъжни да съобщим действителните данни, а не да вършим разбор на диванната войска ". Това сподели ген. Венцислав Мутафчийски на брифинг на Националния действен щаб във връзка агитация в медиите, съгласно която ковид не съществува, оповестява бТВ.

Международните водачи – за идващи лица от чужбина, без значение от коя страна идват, подлежат на 14-дневна карантина. Единствено за водачите, които минават директно, или следва идващ курс в границите на 2-3 дни, не се слагат под карантина, разясни ген. Мутафчийски.

„ Но в случай че приключват курс и не им следва пътешестване, би трябвало да останат под карантина от 14 дни. Същото е и за авиопревозвачите – още с началото на ограниченията стана ясно, че в случай че водачите се карантинират, за два-три дни всички самолетни компании ще изгубят личния състав си “, сподели още той.

Относно полета от Амстердам, при който са засечени заболели от ковид, те са имали признаци и им е било неприятно. Става въпрос за майка и дете от Хасково. Министерство на вътрешните работи и ДАНС е издирала всички от полета, заяви шефът на РЗИ доктор Ангел Кунчев.

„ По принцип всички, които чакат на паспортен надзор на летището, минават през най-хубавата термокамера. Няма по какъв начин да се откри каква е температурата на дамата, откакто камерата е хващала и доста по-лека температура “, добави той.

Таксиметровият водач, който е карал майката и детето с такси, е открит и проучен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР