Това е изключително тежък сектор, от който зависят съдбите и

...
Това е изключително тежък сектор, от който зависят съдбите и
Коментари Харесай

Караниколов: Коалиционен съвет ще вземе решение за оставката на Бисер Петков

" Това е извънредно тежък бранш, от който зависят орисите и общественият живот на българските жители. Аз персонално благодаря на Бисер Петков за положителното отношение и колегиалността към мен ". Така министърът на стопанската система Емил Караниколов разяснява в " Панорама " оставката на обществения министър, която беше поискана и призната от премиера Бойко Борисов през днешния ден. Това е решение на Министерски съвет, което не мога да разясня. Разбрах, че другата седмица първоначално ще има Коалиционен съвет, има си водачи, които ще вземат това решение, посочи още Караниколов.

Министърът на стопанската система беше един от участниците във визитата на премиера Бойко Борисов в Съединени американски щати и разяснява резултатите му от срещата му с президента Тръмп.

Караниколов цитира изявление на посланика на Съединени американски щати Херо Мустафа, чиято оценка е " историческа среща, която води до началото на развиване на нови връзки с всички стратегически цели, посочени като задължения ".
Емил Каранилолов: Видях двама водачи, които обсъждаха политики и стратегическо партньорство, те не си говореха за покупко-продажби.
Относно тематиката с доставките на газ и вероятността България да бъде разпределителен хъб за Балканите, Караниколов съобщи, че по този метод ще разпределяме газ на други страни и ще имаме облага.

Идеята е да имаме доста източници, които да ни дават конкурентни цени, изясни министърът на стопанската система.
 Социалният министър подаде оставка след искане на премиера Бойко Борисов Социалният министър подаде оставка след искане на премиера Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов изиска и одобри оставката на министъра на труда и обществената политика Бисер Петков. Това написа в публично прессъобщение до медии...
 Акценти след срещата сред Борисов и Тръмп Акценти след срещата сред Борисов и Тръмп
Американските визи за български жители може да отпаднат. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов след двучасовата си среща с американския президент Донал...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР