Това е изход от разединението, което цари в държавата, категоричен

...
Това е изход от разединението, което цари в държавата, категоричен
Коментари Харесай

Синът на Ламбо: България да е монархия с крал като Чарлз, това е изходът от разединението

Това е излаз от разединението, което царува в страната, безапелационен е наследникът на великия артист



" Крал Чарлз III може и да си завоюва неприятна известност по време на брака си с принцеса Даяна, само че хората във Англия го обичат, тъй като е работохолик, няма и един почивен ден. Ето за тази година към този момент е имал над 3000 срещи. Освен това дава доста пари за щедрост и е бранител на вярата. Аз го одобрявам. "

Така наследникът на огромния артист Стефан Данаилов – Владимир, разказва Чарлз III, който през днешния ден ще стане коронован публично във Англия.

Влади Данаилов е в България във връзка 40 дни от кончината на обичаната си баба Лиляна и да гледа майка си Ирен Кривошиева в нейната режисура на 15 май " Две дами, без да се брои мъжът ".

" Разбира се, че ще виждам коронясването на Чарлз. В Светото писание има думи за царете и кралете, които са богоизбрани и са нещо като татковци на нациите. И Англия по тази причина е велика, тъй като тези хора си почитат традициите и хората, които ги ръководят. У нас това няма по какъв начин да се случи, тъй като нямаме престижи. Чарлз може да не е образец за правоверен персонален живот, само че знам, че е направил хиляди положителни неща. Английските и английските монарси са одобрявани като " бранители на вярата ", защото по време на своите коронации те дават заричане да поддържат англиканската черква. Покойната кралица Елизабет II бе ревностна анкликанка, само че Чарлз не е подобен. Той е изучавал задълбочено всички религии - Корана, юдаизма, посещавал е католически литургии, запознавал се е с християнски, сикхиски, мюсюлмански и индуски общности по време на свои визити. Знам, че преоткрива универсални истини, които са в сърцето на тези религии ", счита Влади.

Синът на починалия Стефан Данаилов е безапелационен, че в случай че България беше монархия, щяхме да сме по-добре развити, в сравнение с сме в този момент.



" Защото тук непрекъснато има разделяне в партиите и все не могат да се схванат, всеки гледа да надделее над другия и никой не мисли за народа, а главно за себе си. Да, правилно е, че кралското семейство го преглеждат като " кърлежи ", само че поданиците на короната са щастливи, че дават своя дан за спокойствието си, въпреки да заплащат високи налози ", счита Данаилов.

Българската звезда, която също е коронована за крал, само че на попфолка – Азис, е безапелационен за британското семейство: " Винаги съм предпочитал Хари от семейството им. Допада ми, тъй като е бунтовник, по това си приличаме. Освен това е откровен като мен и не се тормози да демонстрира това, което е с всичките си негативи, даже в книгата си написа за опиати, секс и така нататък ", счита Азис. Хари не един път е споменавал и че в случай че двете му деца са " гей ", той ще ги поддържа, без да се замисля. " И с това също печели уважението ми ", споделя Азис.
 Азис също е крал, само че на попфолка Азис също е крал, само че на попфолка


Друга звезда от попфолка Тони Стораро и синът му Фики също ще кацнат пред тв приемника, с цел да проследят короноването на височайшата персона.
 Тони Стораро ще гледа коронацията Тони Стораро ще гледа коронацията
" И двамата с Фики харесваме Чарлз. Помня, че огромен звук се подвигна и двата пъти, когато идва тук в България. Помня и че имаше забава в циганската махала на Пловдив, хората му демонстрираха по какъв начин се играе кючек и доста се забавляваха.
 И Фики няма да пропусне празника И Фики няма да пропусне празника  
След това чух, че няколко деца били кръстени Чарлз, а едни близнаци на името на Чарлз и Камила ", показа с усмивка Тони Стораро.


Евгени Минчев измежду поканените



Над 2200 посетители ще участват на церемонията по коронацията на английския крал Чарлз Трети в Уестминстърското абатство. Ще има висши представители на 203 страни, както и на благотворителни организации, религиозни и етнически общности. Сред гостите ще има и носители на Нобелови награди.

Ще има и 400 млади представители на благотворителни организации, които ще могат да гледат церемонията и последващата кралска върволица от църквата " Сейнт Маргарет ", която е покрай абатството.
 Евгени Минчев Евгени Минчев


Българите, които ще са измежду приятелите на Негово височество са Валентин Въльовски, Силвия Янковски, пиар специалистът Евгени Минчев и Стефан Китанов. От дипломатическата ни задача показват, че в продължение на 30 години Валентин Въльовски развива и поддържа градината на резиденцията на английското посолство в София, която през днешния ден мнозина одобряват за най-хубавата представителна градина в България. Стефан Китанов пък е основател и шеф на интернационалния кино фестивал " София филм фест " и също като Въльовски неотдавна получи оценката - Почетен член на Ордена на Британската империя.

Силвия Янковски е подготвила сладки и бисквитен портрет за коронацията на Чарлз. Преди това тя е работила за починалата майка на краля - Елизабет Втора, на която прави лика от сладкиши за платинения празник.

Пиар специалистът Евгени Минчев пък ще участва на празненството в Лондон, което се прави в затворен кръг на 11 и 12 май с близки до кралското семейство.


Симеон II и кралица Маргарита към този момент са в Лондон


В формалната част с покана да уважат коронацията от българска страна ще участват Симеон Сакскобургготски и кралица Маргарита, които към този момент са в Лондон. Церемонията ще е цели три дни.
 Сакскобургготски и фамилия са с публична покана за тържеството Сакскобургготски и фамилия са с публична покана за тържеството

Покана да участват имат и 11-те внуци на Симеон.

Внуците на Сакскобургготски са далечни родственици с британското семейство, защото цар Симеон бе чичо на починалата кралица Елизабет, която е пета братовчедка на българските князе.

От страна на властта у нас министър-председателят Гълъб Донев ще ни съставлява в събитията по отношение на коронацията, оповестиха от държавната пресслужба.

Това ще бъде първата коронация от 70 година насам. В Лондон през вчерашния ден стартира затварянето на съществени пътища, с цел да бъдат направени подготовки за грандиозното шествие, с което Чарлз III и брачната половинка му Камила ще стигнат до Уестминстърското абатство. Церемонията ще стартира в 13 часа българско време след шествие от Бъкингамския замък.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР