Това е историята от реалния живот на Виктория Силиерс, чийто

...
Това е историята от реалния живот на Виктория Силиерс, чийто
Коментари Харесай

„Съпругът ми се опита да ме убие два пъти – но аз не исках да го пратя в затвора“

Това е историята от действителния живот на Виктория Силиерс, чийто брачен партньор се опита да я убие, като наруши парашута й.

Виктория се причисли към Loose Women's Кристин Лампард, Бренда Едуардс, Колийн Нолан и Джанет Стрийт-Портър във вторник, с цел да обсъдят новата си разказваща всичко книга за нейната шокираща история. През 2015 година сержант от армията Емил Силиърс се намеси в парашута на жена си, преди тя да скочи от аероплан на височина 4000 фута.

По знамение тя оцеля, само че в последвалото следствие Виктория откри, че това не е първият път, когато брачният партньор се е опитал да я убие. Разказвайки историята си, Виктория изясни, че е била женена преди и всякога, когато изрази терзанията си по отношение на държанието на Емил, той ще отнесе виновността за терзанията й към предходната й връзка.

Виктория, опитна парашутистка, която преди този момент е направила 2500 скока, била подозрителна към новия си брачен партньор, само че била прелестно сюрпризирана, когато той провел дружно скачане с парашут, защото тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР