Това е историята на един мъж, който мечтае за свободата

...
Това е историята на един мъж, който мечтае за свободата
Коментари Харесай

Да помогнем на Борис да проходи отново

Това е историята на един мъж, който мечтае за свободата да проходи още веднъж. За задачата е нужно скъпо лекуване в чужбина.

Животът на Борис Христов се трансформира преди седем години, споделя Бтв.. Тогава излиза да покара мотор и катастрофира. „ Летя 15 метра, падам по очи, бил съм към този момент в безсъзнание и се получава камшичен удар на врата ”, споделя той.

Мъжът прекарва осем дни в кома и две седмици в изкуствена кома. В продължение на три години може само да лежи.



 Борис Христов

Снимка: btvnovinite.bg

Лекарите не дават на Боби никакъв късмет да се движи още веднъж, само че чудото идва от експерти в клиника в Москва.

„ Те вливат на пациентите си стволови кафези, това е единствената клиника в света, която работи със стволови кафези на пациентите си. Направиха ми доста тежка интервенция и тогава стартира моето възобновяване ”, споделя Борис.

Лекарите му дават 100% гаранция, че ще се възвърне на 70-80%. За да се случи това обаче са нужни още близо 70 хиляди евро.

 

Днес Боби движи горната част на тялото си. Рехабилитатор идва в дома му в всеки ден, само че даже и самичък мъжът не пропуща да покаже на света, че чудеса се случват и споделя, че в никакъв случай не се е отчайвал.

„ Много хора не правят оценка какво имат. Човек като е независим, той е благополучен. Има цялото благополучие на земята, тъй като аз в този момент не съм свободен, а се боря за тази независимост. Седем години съм пандизчия в най-тежкия затвор – този на личното ми тяло ”, споделя Боби.

Можете да помогнете на Боби да проходи като дарите на:

Борис Христов

IBAN: BG44STSA93000020241064

BIC: STSABGSF
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР