Това е инцидент с много въпросителни и с неясен характер.

...
Това е инцидент с много въпросителни и с неясен характер.
Коментари Харесай

Експерт за трагедията на границата: Това е инцидент с много въпросителни

Това е случай с доста въпросителни и с неразбираем темперамент. Отговор на въпроса може да бъде даден, когато оживелият военнослужещ опише какво се е случило. Това сподели специалистът по сигурност Славчо Велков.
Той сложи редица въпроси - Били ли са служителят на реда и военнослужещият въоръжени, за какво военнослужещият не е останал на място, извикано ли е подкрепление, от кое място се знае, че граничарят е умрял на място?
Велков изрази подозрение, че казусът е обвързван с трафиканти и мигрантска група, тъй като такава не е открита. “Твърде допустимо е наряда да е попречил на нещо доста значимо за тези, които са стреляли, в случай че въобще те са стреляли ”, сподели специалистът.
“Тези канали за трафик на хора са и канали за трафик на дрога и канали за терористи. Самите каналджии са заинтригувани да не се стига до крайни ограничения и потребление на оръжие, тъй като това ще прекъсне доходоносния им бизнес ”, изясни още той и добави, че занапред ще се откри с какво оръжие е стреляно по починалия служител на реда.
Според него към момента не ясно и дали в действителност е стреляно от турска страна. “Какво е основанието на прилежаща Турция да се стреля по български служители на реда? Станало е нещо друго ”, счита той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР