Това е инициатива, която изработихме заедно с . ДБ веднага

...
Това е инициатива, която изработихме заедно с . ДБ веднага
Коментари Харесай

Делян Пеевски: ДПС не е във властта, даваме шанс за стабилно евроатлантическо управление

Това е самодейност, която изработихме дружно с. Демократична България незабавно се включиха да я поддържат, Политическа партия умуваха дали да я поддържат, а през днешния ден с изненада следя, че е тяхна самодейност. Това не е по този начин, сподели пред публицисти в Народното събрание депутатът от във връзка предлагането да се приключи концесията на пристанище " Росенец ", съобщи кореспондент на.

Това е доста остаряла наша концепция. Навремето тя се одобри с едни ограничавания за Росенец и не се случи. По времето на служебните кабинети страната не направи нищо о тази тематика, имаше цялостно безучастие. Затова в този момент дадохме на министъра едноседмичен период, откакто се одобри от Народното събрание. " Росенец " да бъде лишен от " Лукойл " и да завърши безконтролната врата за импорт и експорт на горива и страната да направи същински надзор, съобщи Пеевски.

Днес внасяме всички дружно плана за " Росенец ", с цел да се завърши безконтролният импорт и експорт от страната. Реално посредством " Лукойл " се финансира войната. Това би трябвало да се спре и страната да направи безспорен надзор на компанията. Не може една частна компания да има врата в държавната граница, акцентира депутатът от.

Ние се позоваваме на това, че става въпрос за една съветска компания и страната би трябвало да има цялостен надзор. Очаквам сътрудниците да подпишат и за необикновен представител, с цел да влезем вътре и да следим активността им, добави той.

Попитан би трябвало ли да бъдат отстранени противозаконните постройки на " Росенец ", уточни: За постройките на " Росенец " има правосъдни каузи. Винаги се съблюдава законът – каквото постанови българският съд.

В отговор на въпрос дали ще се причислят към механизма за гарантиране на реформаторската стратегия на кабинета, който ще бъде подписан от ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС: той разяснява: " Този механизъм си е техен. Ние ще се включим единствено там, където има болшинство от 160 народни представители за избор на регулатори, Висш съдебен съвет, инспекторати. Другите неща са си тяхно деяние като коалиция, некоалиция или както се назовават ".

не е във властта. Ние ще участваме в процеса за тези регулатори, където се изисква това болшинство. Другите неща са напълно прерогатив на ръководството. Ние не участваме в това ръководство. Още когато гласувахме, казахме, че даваме късмет на България да има устойчиво евроатлантическо ръководство, нищо повече, съобщи Пеевски.

По мотив конституционните промени депутатът от сподели: " В момента беседваме да забележим допирните точки. Щом сме подготвени, всеки си внася план и ги събираме в комисията ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР