„Това е грубо и неуважително“: Вирусно видео на дете, облечено в костюм с мигащи светлини на борда на самолета, предизвиква смесени реакции в социалните медии

...
Видео в TikTok на малко дете, летящо в самолет със
Коментари Харесай

Видео в TikTok на малко дете, летящо в самолет със семейството си, е заснето вниманието на милиони.

Хората споделят клипа, не защото детето се държеше, беше преждевременно или невероятно сладко. Социалните медии избухнаха, защото родителите позволиха на детето си да носи неоново ярък костюм по време на видимия полет с червени очи, като детето активира мигащ аксесоар, докато другите пътници изглежда се опитват да си починат в тъмното.

Клипът, публикуван от @malecastellon на 4 август, започва да сканира над слабо осветения самолет и постепенно разкрива дете, коленичило или застанало назад в стола си с нещо, което изглежда като настойник. Детето носи мигаща шапка на зайче с променящи се цветове. Шапката всъщност е механична, като ушите й имат способността да се движат нагоре и надолу заедно.

ЩРАКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ГЛЕДАТЕ ВИДЕОТО.

Като човекът заснемайки как детето приближава лицето му, шапката изригва лилави и жълти светлини, които се отразяват от стените на самолета, осветявайки района му.

Над седем милиона души са гледали оригиналния клип, като хиляди са се включили уместността на лудорията на детето.

Свързани: „Беше невероятно“: Крадецът от верандата грабва пакета веднага от ръцете на жената, докато тя отива до вратата в шокиращо видео

Много хора заявиха, че и родителите, и детето се държат отвратително с гегата.

Една жена написа на X (преди това Twitter): „Бих сложила пелерина си Karen ТОЛКОВА бързо!! ”

„Защо никой не се опита да го изключи от контакта“, каза някой с надеждата да предложи решение.

„Хората правят подобни неща, за да привлекат внимание, няма причина за това бебе да носи това по време на полет“, се казва в друг коментар.

Един потребител на X публикува компилация от отговори на видеоклипа.

„Това е толкова грубо и неуважително“, един в компилацията написа.

Други го смятаха за смешно или се запитаха какво е голямата работа.

„О, това просто ме разби“, написа човек в X.

Някои коментари повдигнаха, че просто не е толкова лесно за всички да отместят поглед от „мигащите светлини“, без да причинят сериозна травма.

„Сега хората с гърчове не са направили НИЩО за заслужават това“, гласи публикация.

Служител на авиокомпания коментира TikTok и обясни какво би направила в тази ситуация.

„Като стюардеса, бих казала, че че далеч. Има хора, които се опитват да си починат, да четат, да гледат филм и т.н.“, каза тя и обясни: „Има хора с увреждания и това може да бъде невероятно досадно и дразнещо за тях. Оставете неща като тези за дома или увеселителни паркове. Не в малка тенекия на 30 000 фута във въздуха. Някои хора имат чувствителни очи, моля, помислете за другите около вас.“

След като предизвика виртуална суматоха, човекът, направил видеото, коментира, като каза, че клипът е гавра за TikTok. Въпреки че видеото е инсценирано, то показва една от многото причини, поради които хората мразят да пътуват с деца.

Една европейска компания, Corendon Airlines, пилотира програма за зона „Само за възрастни“ на полети между Амстердам и Кюрасао, CN Traveler съобщава.

Като предлага ексклузивни места за пътници на възраст 16 и повече години, холандската авиокомпания има за цел да подобри изживяването при пътуване както за хора със, така и за хора без деца, особено за тези с неонови мигащи заешки уши.

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР