Това е голямо богатство, Нанси. Така премиерът Бойко Борисов се

...
Това е голямо богатство, Нанси. Така премиерът Бойко Борисов се
Коментари Харесай

Борисов за Голямата базилика в Пловдив: Това е голямо богатство

Това е огромно благосъстояние, Нанси. Така министър председателят Бойко Борисов се обръна към шефката на " Америка за България " Нанси Шилър. Премиерът дойде в Голямата базилика на Филипопол, чиито довършителни работи са съвсем към финала. Той прегледа над 2 декара антични мозайки - пример на римското изкуство. Министър-председателят безусловно онемя, когато му дадоха VR устройство, което основава изкуствена действителност и посредством него се вижда базиликата, както е била през IV век.

" А в Маноле върви ли на кулата ", попита Борисов Нанси Шилър и я увери, че след една година там ще бъде археологически обект на международно равнище. Премиерът е придружаван от регионалния шеф и претендент за кмет на Пловдив от ГЕРБ Здравко Димитров. След базиликата Борисов ще инспектира актуализирания площад на Пловдив, а по-късно ще открие Есенния механически панаир, който ще продължи до неделя.

Борисов ще участва и на откриването на 75-я Международен механически панаир в Пловдив.

Панаирът ще продължи до неделя. Ще вземат участие близо 600 компании от 34 страни, а страна сътрудник е Русия.

Над 500 компании от 34 страни се показват на Международния механически панаир в Пловдив, а с най-силно присъединяване са фирмите от Германия, Италия, Чехия и Турция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР