Това е гаражът ми, мога да спирам пред него!“. Със

...
Това е гаражът ми, мога да спирам пред него!“. Със
Коментари Харесай

Логика и/или право? В Кючука ежедневно паркират на тротоара пред гаражите си

„ Това е гаражът ми, мога да спирам пред него! “. Със сигурност този имитация е била чувана от всеки, който е правил забележка на водач,  спрял по сходен метод. Липсата на паркоместа и прекомерно огромният на коли от ден на ден семейства паркират колите си пред гаражите.
Прочетете още
Обичайно единият автомобил е в гаража, а другият спрян до него. Понякога даже виждаме спрени по две коли пред гараж и „ половина “, което може да затрудни и използването на прилежащия.

За подобен случай ни алармира четец на Trafficnews, който нощес не е съумял да влезе в гаража си на ул. „ Димитър Талев “ 132. Той е изпратил и други фрагменти на колите, които паркират пред гаража на съседа му, а той по никакъв метод не се тормози.

„ Все отново това е тротоар и не би трябвало да има коли пред гаражите, изключително по този възмутителен метод. Обяснението им е, че  тази кола от вътрешната страна била тяхна и надлежно извън може да се паркира по този начин “, написа пловдивчанинът.

Все повече притежатели на гаражи са уверени в своето право да стопират по този начин, което обаче са стигнали по логичен път и няма нищо общо с разпоредбите за придвижване по пътищата и общинските наредби.

Пространството пред гаража НЕ е тяхна благосъстоятелност, а общинска и е тротоар за пешеходно прекосяване.  Всеки паркирал по сходен метод предстои на глоба от общинска полиция.



 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР