Това е епизод от една сага, която няма да спрем

...
Това е епизод от една сага, която няма да спрем
Коментари Харесай

Хляб и зрелища, но без много хляб: Управляващите в битката им с Гешев

Това е епизод от една сага, която няма да спрем да следим през целия мандат. Линията на премиера винаги ще е да се дистанцира от прокуратурата. Именно поради тази вълна е издигната и управническата структура. Управлението се крепи на „ самун и зрелища “. Понеже самун няма доста, заради социално-икономическа обстановка, ще има зрелища, само че неефективни. Това съобщи пред Българска национална телевизия политологът Димитър Ганев. 

" Гешев бе определен с 2/3 болшинство във Висш съдебен съвет, същият брой ще би трябвало, с цел да го смъкват, а към този момент няма такава наклонност, даже да е паднал с няколко гласа ", разкри още той. 



Българска национална телевизия

Гешев ще дава борба, ръководството ще се мъчи до дъно против основния прокурир и някогашните ръководещи. Ако по този начин продължи, то това държавно управление рискува да влиза от рецесии в рецесии. България към този момент може да е индивид – ние може да предложим да сме зона за договаряния за войната, както и да пазим интереса си за Македония, коментира социологът Първан Симеонов. 

" Ако ерозията продължи, то някои от сътрудниците може да си зададат въпроса какви са позитивите от това ръководство и няма ли да им е по-изгодно да го изоставен.Това ще се случи при избран проблем ", счита Ганев. 

Възраждане подвигат, Държавно стопанско предприятие стоят там, където са, Вътрешна македонска революционна организация ще припомнят за себе си по проблема с Македония, ГЕРБ се припомня като добър западен сътрудник, БСП може да са застрашени от появяването на Янев, проучва социологът. 



Българска национална телевизия

" Не може да се изясни за какво ще създадем огромната крачка за Македония, откакто те не извършват и обикновени сделки ", приключи Първан Симеонов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР