„Това е едно тъмно същество, пълно с агресия. За първи

...
„Това е едно тъмно същество, пълно с агресия. За първи
Коментари Харесай

Сестрата на убитата Щерк отсече: Спига е грешка на природата

„ Това е едно мрачно създание, цялостно с експанзия. За първи път беше в нашия дом на Коледа, беше извънредно нахален, обиждащ. За мен това е неточност на природата “. Това сподели пред bTV Бетси Щерк, сестра на убитата Алена Щерк, за обвинявания за закононарушението Виктор Спига.

Спига, който е някогашен другар на жертвата, беше екстрадиран през вчерашния ден от Италия за България.

„ Близки другари ми бяха споделили, че той се отнася към нея извънредно неприятно, само че за жалост не ни го е споделяла “, сподели още сестрата на убитата жена.

Силвия Щерк, майка на Алена, показа, че не е харесвала приятеля на щерка си. „ От първия миг, когато се срещнах с него не го одобрих, само че си замълчах. Щом го е избрала, да го реши “, посочи майката.

Тя се надява на доживотна присъда за Спига.

Преди минути стана ясно, че прокуратурата е повдигнала обвиняване на Виктор Спига. Спига не призна виновността си и се възползва от правото да не дава пояснения.

8 удара по главата с тъп предмет са предизвикали гибелта на 47-годишната жена, сочат данните от съдебно-медицинската експертиза. Оръжието още не е намерено, само че покрай мястото, където е захвърлено тялото, криминалистите попаднали на бутилката белина, с която Спига се е опитвал да почисти следите от кръв по колата и гаража.

Още по тематиката:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР