Това е едно престъпление срещу човека и България. Това са

...
Това е едно престъпление срещу човека и България. Това са
Коментари Харесай

Решетников: Как ще му плащам аз на Малинов? Той е по-богат от мен

Това е едно закононарушение против индивида и България. Това са нелепости - шпионаж. Как ще приказват, че му е плащано? Кой му е плащал? Пълни нелепости.

Това сподели по телефона за Нова ТВ пенсионираният съветски военачалник Леонид Решетников, който разяснява възбраната да влиза за 10 години в България и обвиняванията за шпионаж към ръководителя на Национално придвижване " Русофили " Николай Малинов.

" Ще би трябвало да доживея до 82 години. Сега съм на 72 и ми не разрешават за 10 години да навестявам България. Ще се оправя. С Малинов сме фамилни другари. Познавам жена му, той познава децата ми. Ние сме естествени хора. Не ме интересуват изборите в България. Никога не сме разговаряли с Малинов за изборите в България. В Института сме се интересували от изборите по целия свят. Така е и е в този момент. Това е обикновено за подобен вид институт. Пълни нелепости са, че сме се месили в изборите в България. Как ще му заплащам аз на Малинов? Той е по-богат от мен ", направи опит за смешка Решетников.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР