Това е едно прекрасно изживяване, което ме научи и показа

...
Това е едно прекрасно изживяване, което ме научи и показа
Коментари Харесай

Гичка От „Игри На Волята“ Заби Всички В Земята!

„ Това е едно прелестно преживяване, което ме научи и сподели доста неща. Радвам се, че продуцентите ми дадоха опция да се докосна до този извънреден формат. Това е първото шоу, в което вземам участие и ще ми остане вечно в сърцето “, обобщава Гичка присъединяване си в „ Игри на волята “, написа show.blitz.bg.

Тя беше част от племето „ Прабългари “, само че споделя, че не се усеща изкупителна жертва. „ Не, тъй като очевидно е било наклонност да се предлагат дами. Както виждаме, тази седмица е номинирана Роберта, за което скърбя. Имат си тактика и си карат по нея. Жените в това племе не бяхме с настройка за схеми. Дори и да бях в племето на „ Славяните “, надали щях да вземам участие в заговорите на дамите, каквито виждаме водят сега. Не съм подобен човек и евентуално би ми попречило при общуване с което и да е племе. Казвам си всичко, което ми е на сърце и в случай че някой не ми е прелестен, избирам да му го кажа “, безапелационна е Гичка.

Тя разкрива, че това е бил най-трудният миг в живота й, тъй като е била надалеч от мъжа и фамилията си. „ Беше в този момент, когато се разделих с мъжа ми и моето семейство, въпреки и за две седмици. Мислех си, че мога да го преглътна и да го преживея по-лесно, само че действително си беше огромен стрес “, откровена е Гичка.

Бизнес

Сега тя стартира свои бизнес, а към този момент е подготвена и за дете. „ Още другия месец откривам личен фитнес в Петрич за аеробика, единствено за дами. Надявам се да го осъществявам доста добре. Замислям се към този момент и за деца. Надявам се да имам един благополучен живот “, споделя тя.

Гичка от „ Игри на волята “ става бизнесдама сн. Facebook

Гичка споделя също, че мечтае да взе участие в още един риалити формат. „ Стига да е на същите продуценти като на „ Игри на волята “… Доволна съм от отношението, представянето и от самата игра. Биха желала да вземам участие в „ Биг Брадър “. В „ Игри на волята “ желаех да изпитам себе си чисто физически до каква степен мога да стигна. Докато в „ Брадъра “ ще е забавно да изпитам душeвността си “, споделя тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР