Това е едно от трите дела срещу него. Случаят е

...
Това е едно от трите дела срещу него. Случаят е
Коментари Харесай

Прокурорският син Васил Михайлов се изправя и пред съда в Бургас


Това е едно от трите каузи против него. Случаят е от лятото на 2021 година в Созопол, когато Михайлов е нападнал мъж и го е блъснал в лицето

Прокурорският наследник от Перник Васил Михайлов се изправя пред Районния съд в Бургас, предава Нова телевизия.

Това е едно от трите каузи против него. Случаят е от лятото на 2021 година в Созопол, когато Михайлов е нападнал мъж и го е блъснал в лицето.

Районната прокуратура в Бургас му е повдигнала обвиняване за нанасяне на междинна телесна щета.

Васил Михайлов е притеглен като обвинен за това, че на 31.08.2021 година на алея в Созопол е блъснал с пестник в региона на лицето П. Г. съзнателно, като му е предизвикал междинна телесна щета, изразяваща се в дисторция на носа. Наложило се е да вършат тотална реорганизация на носа на потърпевшия, което е предизвикало непрекъснато разстройство на здравето, показват от обвиняването.

Прокурорският наследник от Перник е в ареста, откакто съдът изрично отхвърля да го пусне под домакински арест. Васил Михайлов е с 8 обвинявания, осъществени за 7 месеца след дузина сигнали за принуждение против него.

Младият мъж беше задържан поради уличния тормоз в град Перник.

Срещу Михайлов се водят и други две каузи за побой. Припомняме, че той беше арестуван при започване на юни предходната година след побой над някогашния футболист на „ Миньор “ (Перник) Румен Андонов.

До ареста му се стигна след акция на Министерство на вътрешните работи в града в отговор на заканата на кмета Станислав Владимиров да оглави митинги против отводите на полицията да работи по сигнали против прокурорския наследник.

Според прокуратурата той е извънредно нападателен и не един път е показал възприятие за безотговорност. При нападенията е употребявал боксове, ножове и е викал другари, които да снимат клипове, настояват още проверяващите.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР