Това е едно от най-драматичните и подхранвани от драма предавания

...
Това е едно от най-драматичните и подхранвани от драма предавания
Коментари Харесай

Въпрос „Омъжени от пръв поглед“ На надеждите в Австралия се задават по време на интервю

Това е едно от най-драматичните и подхранвани от драма излъчвания за запознанства по малкия екран, само че за тези, които желаят да намерят любовта, се регистрирайте в Married At First Гледката се оказва много примамлива.

Може да звучи като най-лошия ви призрачен сън да се ожените за чужд, само че има доста необвързани, които са подготвени да поемат риска в шоуто. Сега една обнадеждена кандидатка показа някои от странните въпроси, пред които е била изправена, когато е представяла себе си.

Аликс Никълсън реши да кандидатства за Married At First Sight Australia 2025, само че беше шокирана от някои от нещата, които продуцентите съгласно известията питайте - в това число въпроси за нейното тегло и височина. Аликс твърди, че тези въпроси не наподобяват " неразделна част от всяко търсене на същинска обич ".

Тя посети уеб страницата на Mamma Mia и написа: „ Освен в случай че съвпадението ми не се основава на моя ИТМ, което, почтено казано? Може би тъкмо по този начин работят тези съвпадения. Защото ясно съвпадащи личнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР