Това е една работа, която трябва да свършим. Сега сме

...
Това е една работа, която трябва да свършим. Сега сме
Коментари Харесай

Данаил Кирилов отсече: Иво Христов трябва да напусне парламента

Това е една работа, която би трябвало да свършим. Сега сме уверени, че ще я свършим. Има кръгове, които са се облагодетелствали от приватизацията. Това сподели ръководителят на парламентарната правна комисия Данаил Кирилов в ефира на БТВ. " Активите, които са добити от приватизацията, са оромни.

Към края на 90-та година беше приватизирана към 97% от българската стопанска система. Прокуратурата е водила много следствия, а най-вече са били те по времето на Иван Костов. Повечето каузи са завършили с оправдателни решения. Хората желаят и би трябвало да знаят какво се е случило ", акцентира депутатът от ГЕРБ. По отношение на отминалостта той съобщи: " Смятаме закононарушенията да бъдат привързани към най-продължителната отминалост.

Приватизацията е ставала по доста разнообразни начини. Не разделяме покупко-продажбите по несъмнено време и от несъмнено държавно управление. Задачата ни е до края на седмицата да имаме подготвеност за тези следствия и съответните органи да имат задоволително време да си свършат работата ". Той разяснява думите на проф. Иво Христов от Българска социалистическа партия, който сподели, че 80% от българите са дебилни и не могат да се подписват.

Той отбрани позицията на Русия, че Червената войска е избавила българските евреи. " Срамувам се от това изявление. Не може български народен представител да служи на непознато държавно управление. Трябва неотложно да се отдръпна. Такива хора не би трябвало да влизат в Народното събрание ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР