Това е една от версиите, по които работи полицията, пише

...
Това е една от версиите, по които работи полицията, пише
Коментари Харесай

Василе И Александър Забиха Най-Свирепия Шамар На Българските Правоохранителни Органи!

Това е една от версиите, по които работи полицията, написа Тrafficnews.

Осъдените за взривяване на банкомати молдовци изчезнаха на 24 август от затворническото общежитие в Стара Загора, където били преместени откакто изкарали година в килия. 25-годишният Хаджи и 31-годишният Морару били подготвили проекта с минаване през Дунав авансово. Двамата са етнически румънци и нямат проблем да се укрият в Румъния, откъдето да се върнат в родината. Възможно е да се укрият и в интернационално непризнатата Приднестровска република, която сепаратисти отделиха от Молдова.

В седмицата преди бягството двамата молдовци са били посетени няколко пъти от мъж. Веднъж той пристигнал на публично рандеву, а след това няколко пъти идвал до оградата на общежитието, което е отворен вид, с цел да си приказва с Василе и Александър. Подозренията са, че той има директно отношение към организацията на бягството. Мъжът към този момент е бил разпитван няколко часа от полицията, само че настойчиво отричал да знае нещо за изчезналите молдовци. На другите пандизчии им направило усещане, че Хаджи и Морару превключвали от съветски на молдовски и украински, до момента в който разговаряли със своя посетител.

От полицията са уверени, че бегълците са имали съизвършител измежду надзирателите. Друг забавен факт е, че по пътя на бягството те са имали единствено една камера, която са знаели доста добре къде се намира и са взели ограничения. Подозренията са, че кола е чакала разбивачите на банкомати и незабавно ги е закарала до река Дунав още в събота. Разследващите имат съмнения, че с изключение на чиновник от пандиза им е оказал помощ и пристанищен чиновник. Министерство на вътрешните работи продължава безуспешното търсене като през вчерашния ден пусна и нови фотоси на бегълците.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР