Това е една от промените, което ще бъде заложена в

...
Това е една от промените, което ще бъде заложена в
Коментари Харесай

Карадимов лансира евтин кредит от ББР за държавните служители пред пенсия

Това е една от измененията, което ще бъде заложена в новата тактика на ББР заяви служебният министър на нововъведенията Росен Карадимов в " Денят стартира с Георги Любенов " по. 

" Представете си публичния бранш какъв брой хора имат право на компенсации при пенсиониране. Това са всички държавни чиновници, това са системите за сигурност, това е огромна част от учителите. Получавате предплатено, на доста ниска рента или безлихвено, вие да можете да ползвате тези пари ", сподели Карадимов.

" Представяте ли си обществения резултат от едно такова деяние. "

Предвижда се още кредитната институция да поддържа интензивно здравни, обществени, енергийни, инфраструктурни планове.

" Представете си, че банката успее да финансира заемите, заемите и отговорностите на основни държавни и общински лечебни заведения. В момента те изнемогват, тъй като са под напора на снабдители, с които те не са се разплатили. Там текат мораторни лихви за закъснение, които са до 15% ", отбеляза служебният министър на нововъведенията.

Представете си, че Банката за развиване поеме тези задължения на тези лечебни заведения ", съобщи Росен Карадимов.

Българската банка за развиване е 100% благосъстоятелност на страната, като правата на благосъстоятелност се упражняват от министъра на нововъведенията и растежа, в тази ситуация Росен Карадимов. Преди да стане длъжностен министър Росен Карадимов беше ръководител на Надзорния съвет на банката.

Преди два дни Министерството на нововъведенията и растежа заяви, че се създава нова тактика на ББР за интервала 2024-2026 година Работната група от институции и специалисти ще разпознава целите в обществения бранш, в реализацията на които Банката за развиване може да има основна роля.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР