Това е една от кулинарните радости на Великден - препечена

...
Това е една от кулинарните радости на Великден - препечена
Коментари Харесай

Британците предупредиха за често срещана грешка, която може да направи горещите кифлички опасни от пожар този Великден

Това е една от кулинарните наслади на Великден - препечена гореща кифличка в неделя заран. Но потребителите биват предупреждавани, че обичаните им печени произведения могат да провокират заплаха в кухнята, в случай че не са приготвени вярно.

Във Англия обичаме гореща кифличка с над 20 милиона опаковки, които летят от рафтовете всяка година. Британците обаче бяха предизвестени, че някои марки могат да причинят заплаха от пожар, в случай че се нагряват по неверен метод. Marks & Spencer неотдавна издаде предизвестие към клиентите да не препичат техните горещи кифлички „ Изключително сирене “, „ Изключително шоколадови “ и „ Солен карамел “ в тостера, защото съставляват евентуален риск от пожар. Вместо това съветът е да ги затоплите под скара.

Внимание върху опаковката гласи: „ Този ​​продукт не е подобаващ за препичане в домакински тостер “, което може да озадачи някои клиенти, които желаят да се насладят на обичайното плодова закуска. Не единствено фантастичните аромати на M&S не са подходя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР