Това е една история за голямата страшна тайна. Главният прокурор

...
Това е една история за голямата страшна тайна. Главният прокурор
Коментари Харесай

Строго секретно! Тайната мисия на Петимата в САЩ и мистерията с двете снимки

Това е една история за огромната страшна загадка. Главният прокурор Сотир Цацаров и още четири значими клечки, свързани със закона, отпътували на посещаване в Съединени американски щати. Решили пътуването да бъде скрито, тъй като там щели да приказват секрети неща. Желязно милиционерско предписание от времето на Дзержински и Държавна сигурност.
И полетяла превъзходната петорка за Америка – на аероплан, а не на вълшебно чердже, само че това не е толкоз значимо. Когато петимата по пътя на Колумб се приземили в Съединени американски щати тук някакви медийни орки развалили всичко, като съобщили за тайното посещаване. Тогава прокуратурата била принудена да пусне мнооого закъсняла известие за визитата, което даде мотив за смешки и закачки. Но и за огромно шуби, щото паднало крепко ровене, кой е „ изпял “ тайната. Цацаров обаче би трябвало да е наясно с тази национална специфичност. Един българин – бунтовник. Двама българи – чета. Трима българи – чета с изменник.

Но да караме нататък. Започнали нашите петима секрети мъже да организират секрети диалози с американците. Накрая решили да се снимат. Петимата. Без нито един американец на фотото, ей по този начин за цвят. Зад мобилния била, най-вероятно, преводачката.

И тъй като въпреки всичко тайната бе разбулена, да кажем кои са били в състава на петорката. Сотир Цацаров, основен прокурор, Иван Гешев, зам.-главен прокурор и претендент за стола на основния, Димитър Георгиев, началник на ДАНС, Атанас Атанасов, началник на външното разузнаване и краткотрайно изпълняващият длъжността началникът на военното разузнаване Велко Атанасов. Солиден тим, няма спор.

Защо въпреки всичко пътуването бе защитавано в загадка. Тук опираме още веднъж до някои национални особености. Ако бе с цел да ги похвалят за нещо, щеше да има фанфари и пердашене на тъпана. Гешев е занаятчия. Но в тази ситуация май е ставало дума за „ набиване на канчетата “, както би се израил някой старшина на рота.

Поради тази причина се родила концепцията за тайната задача, без да се регистрира, че това ще породи всевъзможни клюки. И стана по този начин, че вместо да гледаме Джеймс Бонд с Даниъл Крейг гледахме нещо с Роуън Аткинсън…

Слуховете… Един подобен споделя, че нашите прокурори и разузнавачи поискали договорка с американците. Нашите дават обещание да громят съветските шпиони в България, а против това американците ще потупат по рамото Гешев за основен прокурор, а Цацаров - за началник на КПКОНПИ. Резултатът ще проличи напълно скоро.

Друга версия е, че янките са привикали петимата, с цел да им опишат нашите всичко, което знаят за приказно разбогателите Пеевски и Доган. Да кажат също за едни банкови сметки в Дубай, както и да дадат лист с 40-те разбойници. Както се споделя, информацията не е доказана, само че не е и опровергана.

Станало дума и шпионите на Дядо Иван, които шетат у нас. Какво са споделили Цацаров и компания по въпроса е загадка, само че не е загадка, че американските служби са наясно дали нашите се пробват да ги пуснат по пързалката със смехории за русофили, които пеят и пийват край бент. Копринка с фланелки с лика на Путин и Сталин. По-вероятно е българската петорка да е била изцедена като лимон по тематиката за далаверата с Виваком и присъединяване на съветската държавна банка ВТБ, за 600-те милиона евро, дадени от руснаците около „ Южен поток “ и потънали в нечии джобове, за Шиши и буквите в един бележник по делото „ КТБ “, както и за наши политици, които се регистрират в Москва.

Със сигурност е трябвало да обяснят също, по какъв начин по този начин български прокурори се образоват на битка с корупцията в Русия, която е на 134-о място от 180 страни по корумпираност.

Ей такива клюки бродят в предизборните дни.

В историята се появи също една доста занимателна и в това време трогателна фотография. Фотосът бе публикуван от прокуратурата юи на него се виждат: Цацаров, Гешев, Георгиев, Атанасов и В. Атанасов. Строени като ламбени шишета. Зад тях - американски флагове. Мястото е незнайно. Снимани са евентуално от преводачката. На няма нито един американец. Ей по този начин, за доказателство, че е правена в Съединени американски щати, а не в киностудио в Бояна, както някои се съмняват, че е станало кацането на Луната... Пък и Гешев от дълго време приказва за полет до Луната с ракета. Дизелова ракета…

И тук – непредвиден поврат. Ден след издание на въпросното фото, когато и врабчетата схванаха, че има нещо гнило в това пътешестване, се появи втора фотография. На нея Петимата към този момент са в компанията на чиновници от ФБР. И забележете: кадрото се появява в уеб страницата, който се прочу с порноатаката против претендент за кмет на столицата, калните водопади върху всеки, който не харесва модела #Кой и считан за публична платформа на прокуратурата. Е, подобен е – прокуратурата сама го потвърди.

Няма от какво да се страхувате, в случай че няма какво да криете, - споделя Хари Потър. И децата го схванаха, само че Цацаров и компания – не.

Д-р Димитър Попкутуев

П.П. Визитата завърши. Предстои най-важното: да се рапортува на руснаците за диалозите в Америка. Ама да се рапортува скрито, та янките да не схванат. Да се стартират имитационни дейности против корупията, които да наподобяват достоверни. Да се измисли някакво следствие против Шиши, което да приключи с доказателства за неговата почтеност и честност. И изобщо все работи, които да наподобяват по един метод, а да са в действителност напълно други. Да сме народна власт, само че да ни упраляват по Сталин и Вишински. Ей такива неща...
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР