Това е една голяма фалшива новина. Никога не съм разследвал

...
Това е една голяма фалшива новина. Никога не съм разследвал
Коментари Харесай

Шефът на новия антикорупционен орган проговори: Имало ли е разговор между Борисов и Ваньо Танов за Мишо Бирата!

Това е една огромна подправена вест. Никога не съм разследвал диалога сред Ваньо Танов и Бойко Борисов, тъй като подобен няма. Разследвахме дали има корупция в митниците. Слушахме и Танов. Това съобщи в ефира на 120 минути шефът на новия антикорупционен орган Пламен Георгиев.

“Такъв запис обаче не е имало сред тях. Месеци по-късно се появи подобен диалог в медиите. Разровихме всички документи. На лист хартия бяхме извадили диалог и там видяхме какво е пристигнало при нас. “Проведен диалог сред Танов и непознато лице – мъж, на служебна тематика, по отношение на лице наречено Мишо Бирата. Нямахме наличието на диалога. Няма по какъв начин да се изписва всеки един диалог, тъй като това е голям размер хартия. Ние не знаем дали този диалог, който изтече в медиите, има нещо общо с този лист. Ние в никакъв случай не сме били очевидци на този диалог. В следствие имаше друго дело, което го разследва”, сподели той.

“Не знам за какво Кутев ме свързва с Цветанов. На съвещанието на Народното събрание се споделиха куп неистини, че съм бил подвластен човек и нашата институция нямала високо доверие. Нищо от това не е вярно”, счита Георгиев.

“Всеки, против който имаме сигнал, ще бъде създаден. Ако се съберат доказателства, ще подадем информация към прокуратурата”, отсече той.

“Депутати ме питаха кои хора ще предложа за членове на комисия. Ще избера тези, които да специалисти. Г-н Николов е един от разновидностите, тъй като е експерт. Ще избера специалисти във всяка една сфера – един за нелегално добитото имущество, подобен с обществения указател, подобен за спора на ползи и т.н.” сподели Георгиев.

“Аз съм улеснен, тъй като имам директен взор върху доста специалисти. Техните биографии ще разсеят всякакво подозрение, че нещата са нагласени. Ще преценява какъв да е член, само че аз предпочитам. Не знам към този момент дали депутатите ще се съгласят да ги гласоподават. Отнели сме 109 милиона лв. от комисията за нелегално добитото имущество. Аз към този момент работа там нямам. Машината работи идеално. Искам да съм полезен”, сподели още той.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР