Това е единствената в България регата, включваща гонки канал-езеро –

...
Това е единствената в България регата, включваща гонки канал-езеро –
Коментари Харесай

Утре стартира регата Varna Channel Cup

Това е единствената в България регата, включваща гонки канал-езеро – факт, който разрешава яхтите да минат в непосредствена непосредственост до брега и екипажите да бъдат на една ръка разстояние от публиката.

Деветото издание на регата Varna Channel Cup ще се организира във Варна сред 8-11 юни. Най-зрелищното ветроходно съревнование в България още веднъж ще приближи оптимално спинакери и аудитория в морска конкуренция, включваща гонка в канала на варненското езеро.

Деветото издание на единствената по рода си регата Varna Channel Cup ще се организира във Варна сред 8-11 юни и за наслада на варненци

Събитието, което всяка година събира от ден на ден участници и почитатели на килото ветроходство ще предложи зрелищен театър на ветрилата с емблематичната си канална гонка.

Този вид регати са изключителна атракция и развлечение за цялото семейство, позволявайки директен контакт с екипажите и оптимално близко наблюдаване на яхтите, задвижвани от естествените стихии. Зрителите ще могат да се любуват на надпреварата от брега на Аспарухово, пешеходната зона на Варненското пристанище, както и от Морската градина.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР