Това е един успешен мандат. По-важно е, че българският народ

...
Това е един успешен мандат. По-важно е, че българският народ
Коментари Харесай

Атанас Зафиров за Радев - Йотова: Мандатът им беше успешен. Българският народ даде своята оценка

" Това е един сполучлив мандат. По-важно е, че българският народ даде своята оценка. Убедителната победа, която извоюва президентската двойка Радев - Йотова на тези избори ясно демонстрира оценката на българското общество ", по този начин разяснява пред Българска национална телевизия миналият мандат на Румен Радев и Илияна Йотова националният представител Атанас Зафиров.

Зафиров изрази безапелационната си позиция, че по време на втория мандат Радев би трябвало да изрази своята обединителна позиция. " Президентската институция би трябвало да бъде поръчител за метода, по който българското общество ще премине през всички съпътстващи го рецесии. Сигурен съм, че сполучливият разговор сред институциите ще е поръчител за това ", сподели още депутатът.

На въпроса дали пълномощията на президента би трябвало да бъдат разширени, Атанас Зафиров съобщи, че когато президента е на мястото си и президентската институция е изпълнена със наличие, пълномощията му са изцяло задоволителни.

По думите му една от главните задания и функционалности на президентската институция е да се поддържа положителния звук сред институциите. " Това беше сложен мандат. Смятам, че в този момент е момента за единство на нацията и съм уверен, че президента Радев ще извърши своите отговорности ", уточни аленият народен представител.

“И първият, и вторият мандат президента Радев беше изрично подсилен от Българска социалистическа партия и нейните съдружни сътрудници. Нашите връзки постоянно са били на равнище ", сподели Зафиров.

В умозаключение депутатът от левицата пожела на Румен Радев и Илияна Йотова да бъдат същински обединители на нацията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР