Това е един ужас, в който ни въвлече някакъв психопат.

...
Това е един ужас, в който ни въвлече някакъв психопат.
Коментари Харесай

Схватка: Роднини на Андрея и Аксел са счепкаха в директен сблъсък СНИМКИ

Това е един смут, в който ни въвлече някакъв умопобъркан. Брат ѝ е едно тяло, което няма душа. Баща ѝ е още по-зле. Това съобщи майката на братовчеда на свиреп убитата Андея в Галиче, който пръв е намерил момичето.

„ Искам го в ръцете си жив. Това, което е направил, това да му направя. Глава за глава. Детето ми не може да спи. На лексотан и диазепан е. Той (Аксел – бел. ред) има престъпно минало. Защо са го пуснали. Защо, тъй като е бил пълновръстен. Да порасне и да извърши ново безчовечие “, пита дамата.

„ Това ли заслужаваме. Ние, които сме оставили страна си, с цел да ги отгледаме “, вайка се още тя.



От своя страна синът ѝ съобщи, че несъмнено цялостен живот ще помни случилото се. „ Няма закони в България. Те влизат в пандиза за 5-6 години за ликвидиране и излизат приключени убийци. Доживотна присъда желаеме “, разясни още момчето.

В същото време се появи и дядото на Аксел и влезе в словесна борба с дамата.

„ Аз не съм аз отговорен. Ние го отгледахме, само че не сме знаели, че е палач. Той си е имал татко, майка, по чужбина са. Ние не сме отговорни. Аз палач ли съм, кажете ми кого съм умъртвил. Той не е стоял тук в махалата, живеел си е в българската къща. Той при нас не стоеше “, нареждаше мъжът.

Възрастният човек също желае най-тежкото наказване.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР