Това е един пореден оплетен кръг от зависимости. Краде се

...
Това е един пореден оплетен кръг от зависимости. Краде се
Коментари Харесай

Мощен Трус В Българската Политика! Влачат Закопчани Много Важни Големци, Вижте Видео!

" Това е един следващ впримчен кръг от зависимости. Краде се доста и се краде безочливо. Затова сме в това състояние ", разяснява случая заместник-главният прокурор Иван Гешев. Той разясни, че проверяващите работят по един случай, за който са събрани доказателства. Сигналът бил подаден от ръководителя на Общинския съвет.

" Става дума за четири поземлени парцела, които са частна общинска благосъстоятелност, а в предишното са били държавни. Има манипулирани търгове, на които 80 декара земя са продадени за 150 000-160 000 лв.. Реалната им цена все още е 40-50 евро на кв.м. Купувачите са четирима. Сред тях са три търговски сдружения, на едно от които преди време прокурист е бил бащата на кмета. Четвъртият покупател е върховен магистрат, следовател от Националната следствена работа.

По първични сметки общината е ощетена с към 8 млн. лв.. Фирмата оценител на земите към този момент стана известна с ниските цени, на които беше определила земята под " Царските конюшни " в центъра на София.

Около 13 ч. с белезници с изключение на Димов, заместничката му Габриела Дончева и секретарят на общината Цветелина Димитрова. Те са арестувани за период от 24 часа поради осъществено длъжностно закононарушение. Прокуратурата ще преценя дали да желае непрекъснатия им арест.

Задържаният Георги Димов разяснява до момента в който го отвеждаха, че е натопен от опозицията, която желае да го в профил от поста, тъй като е сполучлив в 4-годишния си мандат. Той акцентира, че чака да стане ясно на всички, че е почтен, с цел да се залавя още веднъж за работа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР