Това е един от случаите, в които можем да изкрещим

...
Това е един от случаите, в които можем да изкрещим
Коментари Харесай

За пример! Пожарникари спасиха куче от сигурна смърт, спуснаха се в 4-метрова шахта, а после...

Това е един от случаите, в които можем да изкрещим с все глас: " Браво! ". Признанието е за пожарникари от РДПБЗН-Пазарджик, които избавиха куче от сигурна гибел, откакто животинката падна в 4-метрова шахта, оповестява " Трафик ".
С горделивост за следващата сполучлива избавителна акция, която е продължение на дейна и поредна помощ на хора и животни в неволя, оповестиха сътрудниците им от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик.
Днес добре известните огнеборци от противопожарния сектор в Септември - Венцислав Спасов, Запрян Пиперов, дружно с сътрудника си Светослав Димитров, получили сигнал за паднало в шахта куче.
Венцислав Спасов и Запрян Пиперов добре познават тази шахта, защото предходната година също им се наложило да вядат попаднало там животно. Тя се намира на площадката на към този момент нефункциониращия цех " Стоманени тръби ".
Екипът реагирал неотложно и професионално. Този път се паднало на Светослав да бъде спуснат с въжето в 4-метровата шахта, а двамата му сътрудници го подсигурявали от горната страна. В край сметка уплашеното и мокро куче било извадено невредимо на повърхността.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР