Това е един от най-важните закони, които се разглеждат в

...
Това е един от най-важните закони, които се разглеждат в
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма никакъв шанс ПП да застане до ГЕРБ и да участва в общо коалиционно управление с тях


Това е един от най-важните закони, които се преглеждат сега. Той е доста по-голям от живота на този парламент и опцията за сформиране на държавно управление, тъй като това е проблем, който ние като общество сме имали в последните 30 години.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " " (ПП) във връзка обсъжданите промени в Наказателно-процесуалния кодекс и опцията да се проверява главния прокурор. 

" Толкова е значимо да има в България развой и метод, по който основният прокурор да не бъде инстанцията, която единствено Господ е над главата му. Не може да има такава позиция в едно демократично общество. Фактът да има арбитър, който да може да проверява основния прокурор, е една голяма стъпка напред за правовата ни страна и за това никой да не може да каже, че е над закона. Текстовете не са противоконституционни и даже Венецианската комисия ги утвърди. Български адвокати също споделят, че няма нищо неправилно в текстовете, а в противен случай, че това е основополагащата смяна, която всички българи са се надявали да имат в смяната на правосъдната система. Няма по какъв начин да имаме общество без да имаме подобен механизъм ", добави той.  

" Демократична България следва доста непосредствен развой до нашия. Те същото поставят значимите цели и който желае, дано да ги поддържа. Приоритетът за правосъдна промяна е един от най-важните, само че не можем да кажем - този проблем е решен и всички други проблеми са решени. Не е по този начин. Има още доста цели. Няма никакъв късмет Политическа партия да застане до ГЕРБ и да взе участие в общо съдружно ръководство с тях. Можем да застанем до Демократична България, тъй като с тях имаме общи цели, цели и визии ", приключи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР