Това е един от най-често срещаните модели ботуши от кожа

...
Това е един от най-често срещаните модели ботуши от кожа
Коментари Харесай

6 вида неуморни обувки, които жените продължават да носят: Как да ги заменим

Това е един от най-често срещаните модели ботуши от кожа и текстил. Всъщност тези боти са доста непрактични: Платът се зацапва елементарно и след няколко излизания на улицата те наподобяват извънредно.
Как да ги сменяем

Без скрупули се сбогувайте с тези ботушите и ги заменете с по-актуален модел. Това може да бъде да вземем за пример ботуши- със постоянна пета. Те могат да се комбинират с поли и рокли, панталони или дънки.

2. Кожени ботуши

Имаше време, когато високи ботуши се носеха от всички – от млади до остарели. И макар че този феномен е останал в предишното, не всеки бърза да се отърве от безнадеждно остарелите кожени обувки. Някои дами към момента избират високи ботуши, макар обстоятелството, че в градска среда те бързо губят привлекателния си външен тип.

Дамите изясняват тази взаимозависимост с обич към комфорта и топлината. Но можете да намерите подобаващи варианти измежду актуалните модели обувки.

Как да сменяем

Чудесна опция която може да замент високите ботуши са обувки с покритие срещу прахуляк от намокряне, те ще ви спасят от всевъзможен тип измръзване.

3. С детски фон

Всички типове помпони, снежинки, елени, звезди и други типове картинки биха изглеждали и като картинки за детски ботуши. На дами в зрелост сходни обувки биха изглеждали много неуместно.

Как да сменяем

Ако не можете да си визиите вашите обувкии без украшения,тогава потърсете по-спокойни варианти. Сега наклонността са модели, украсени с скотски принт, контрастни вложки, дискретни железни детайли.

4. Кадифени ботуши

Кадифените ботуши над коляното от дълго време не са наклонност, бързо се замърсяват, разтягат и заради това имат несавършен видвид. Единственото почтено приложение за такива обувки е основаването на театрални изображения. Ето за какво, в случай че не сте поп дива или театрална актриса, незабавно потърсете подмяна за нея.

Как да сменяем

Вместо обувки от кадифе, купете кожени. Днес дизайнерите оферират модели със общоприети токчета, както и скосени, триъгълни, трапецовидни. С тях можете да създавате стилни визии, като ги комбиниратес разнообразни облекла и аксесоари.

5. Обувки с огромна палтформа

Преди няколко години, дизайнера, Изабел Маран показа обувки които носеха момиче по целия свят. Днес този вид обувки са изгубили своята новост, тъй че носенето му значи да изглеждате старомодни.

Как да сменяем

Вместо високи токчета, изберете маратонки на ниска, плоска платформа, контрастиращи или съответстващи на. Предимството на този модел е, че той може да се комбинира с дънки и панталони от всяка кройка, поли, връхни облекла в състезателен и типичен жанр.

6. Собувки с нападателен фон

Обувките с обилие от железни колове и шипове са оставени на представители на разнообразни неофициални субкултури. Днес модниците, обуващи се в нещо, наподобяващо набран дикон, наподобяват, меко казано, неуместно.

Как да сменяем

Вместо обувки с железни шипове изберете изцитени модели. Този модел обувки би утивал на всвки вид обличане.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР