Това е един много опасен рецидив, тъй като за втори

...
Това е един много опасен рецидив, тъй като за втори
Коментари Харесай

Георги Георгиев захапа БСП: Ако ги бяхме послушали, изборите трябваше да са още...

Това е един доста рисков рецидив, защото за повторно следим подобен акт. Отвратителен, вандалски, безчовечен акт - по този начин бих го нарекъл. Така разяснява пред Българска национална телевизия запалването на българското знаме по време на фестивал в Северна Македония зам.-външният министър и водач на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

Ние незабавно реагирахме - министър Захариева даде разпореждане за демарш пред македонската страна. Република Северна Македония беше мигновено демарширана, че такова посягане към национални знаци на другарска страна не може да бъде следено, безапелационен е Георгиев.

Антибългарската изразителност като че ли господства в общественото пространство на Северна Македония под разнообразни форми - нещо, което няма по какъв начин да скрием, че ни наскърбява и оставя един доста противен усет в устата, счита зам.-министърът.

Изключително желая да имам вяра в искреността на всеки политик или различен представител, който осъжда сходни закононарушения, разяснява Георгиев по отношение на изявлението на президента на прилежащата ни страна Стево Пендаровски, който също осъди вандалския акт.

Апелираме пред управляващите в Северна Македония да се проверяват и преследват такива актове, защото първия подобен не беше оголен, сподели Георгиев.

Злобата би следвало да е присъща за хора, които в действителност имат между тях стаена ненавист, а аз не желая да имам вяра, че хората от Северна Македония таят такива усеща към българските си братя, безапелационен е Георгиев.

Той разяснява и импортираните от ГЕРБ и Обединените патриоти законови промени, които ще дадат опция на хората под карантина да гласоподават с преносима урна или със основаване на специфични секции. Текстовете са заложени в Закона за изключителното състояние.

Това, което предлагаме, произтича от практиката, която ние сме изследвали, не мисля че има по-лесен метод за обезпечаване на достъп до урната, безапелационен е Георгиев.

С изявления, че вотът ще бъде злепоставен, от опозицията като че ли авансово си постилат какви ще са изборните резултати, счита Георгиев. И това се чува освен от Българска социалистическа партия, само че и от по-висока естрада, счита той.

Ако бяхме послушали Българска социалистическа партия, изборите трябваше да се проведат още есента, забавно ми е по какъв начин тогава можеше да се проведат всички тези неща, които сега чуваме от тях като апели, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР