Това е един лош и лъжовен свят. Много неща разбутахме.

...
Това е един лош и лъжовен свят. Много неща разбутахме.
Коментари Харесай

Иванчева с първи думи след излизането от ареста: Страх ме е да не се върна там, където ни малтретираха и унижаваха

Това е един неприятен и измамлив свят. Много неща разбутахме. Например откраднатите 14 жилището от времето на Бойко Борисов като кмет. Пуснахме ги на прокуратурата, следствие няма. Не упреквам никого.

Това беше първият коментар на отстранената кметица на „ Младост” Десислава Иванчева на прага на дома ѝ, откакто по-рано през днешния ден напусна ареста към Централния софийски затвор. Тя и заместничката ѝ Биляна Петрова към този момент са с мярка „ домакински арест”. Освен те двете, по-лека мярка получи и Петко Дюлгеров - някогашен областен кмет. Иванчева беше посрещната с цветя от своите съседи. Тя призна, че я е боязън да не се върне в ареста, тъй като прокуратурата не е отдръпнала настояването си те да останат зад решетките. След празниците се чака дефинитивно решение от Апелативния профилиран съд за това дали Иванчева и Петрова ще се върнат в ареста.

„ Това е перверзия - прокуратурата да държи толкоз да сме затворени. Никога няма да си разреша да наруша домашния арест и да се върна там, където ни малтретираха и унижаваха”, сподели още Иванчева пред камерата на БТВ.

Тя добави, че няма скрупули за свършената от нея работа и ще съди специалистите, изготвили отчетите по делото. „ Прокуратурата излъга. Гешев сподели, че сме броили парите, а госпожа Петрова си ги била поставила в чантата. Оказа се, че няма такова нещо. Смаза ме, че може такива хора да не създадат верните експертизи”, добави Иванчева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР