Това е доста жалък случай. Защото пропагандата е жалка. Това

...
Това е доста жалък случай. Защото пропагандата е жалка. Това
Коментари Харесай

Журналист за „българската следа“: Жалка, антибългарска пропаганда

„ Това е много презрян случай. Защото пропагандата е жалка. Това е демонстрация на една доста жалка агитация. Антибългарска. “ Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria журналистът Светослав Терзиев във връзка съветските изказвания, които намесват България в подготовката на взривяването на Кримския мост.

„ Има и по-изкусни способи да се агитация, тази е доста „ дървена “, доста плитка. Просто ѝ проличава. Няма да има резултат “, уверен е той.

„ Русия е воюваща страна, България не е. Една воюваща страна може да каже всичко. Но на воюваща страна мъчно може да се повярва, тъй като не може да се ревизира. Как да проверим нейното изказване? Освен да забележим на наша територия по какъв начин наподобяват нещата. Изглеждат по този начин – няма такова нещо. И това е нашият отговор – няма такава диря “, разясни Терзиев.

 
Това няма да има никакви последствия за България. Първо, тъй като Русия по този начин или другояче ни е оповестила за „ вражеска страна “. По-вражеска от вражеска – какво да бъде? Спрямо връзките с Русия, не виждам какво може да се промени. Спрямо връзките с другите страни – също. В Брюксел към този момент споделиха, че не ѝ имат вяра на Русия.
„ България, в лицето на президента Румен Радев, не подписа декларация на девет източноевропейски страни за ускорено приемане на Украйна в НАТО. Не мина и седмица, Румен Радев се причисли към втора декларация на същите страни за наказание на съветските бомбардировки в Украйна. Тоест, сигналите са много смесени. Не може да се каже, че България страни и че се е самоизолирала, само че е неуверена “, счита журналистът.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР