Това е действен ритуал за изпълнение на желания. Правете го

...
Това е действен ритуал за изпълнение на желания. Правете го
Коментари Харесай

Три ритуала ще сбъднат и най-смелите ви желания

Това е активен обред за осъществяване на стремежи. Правете го единствено когато желанието ви се коства трудноизпълнимо


Вземете връв с червен цвят. На шнура завържете девет възела, като се движите от краищата към центъра. При завързването на всяко възелче изговаряйте на глас заклинанието за реализиране на съответното предпочитание, като се концентрирайте върху своята фантазия, гледате деликатно всеки възел и си представяте, че желанието ви се осъществя.

Шнура би трябвало да носите със себе си, до момента в който не се сбъдне фантазията ви.

Щом това се случи, го изгорете на улицата или в дома си на отворен прозорец.

РИТУАЛ С ВОДА

Друг обред за осъществяване на желанията можете да проведете благодарение на вода. В транспарантен съд налейте вода и се концентрирайте върху това, което желаете, като произнасяте думите на съответното проклинание (свободен текст). След това формулирайте ясно своето предпочитание. Процедурата се организира три пъти. След това изпийте водата на мудни глътки.

РИТУАЛ СИМОРОН

И най-после,ритуал за осъществяване на предпочитание по системата Симорон. За провеждането му вземете връв. Не е наложително да е нов, само че никога да не е черен. Хванете шнура в ръце и произнесете над него своето, предпочитание. То би трябвало да е дефинирано по този начин, че да е оптимално ясно, без непотребни думи. Завършете със проклинание (свободен текст). Завържете шнура в дома си към някой предмет от интериора. Ако човек фактически е заинтригуван от осъществяването на желанието, то обезателно ще се сбъдне. А ритуалът единствено ще помогне за реализирането му.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР