Това е десетият ураган за сезона. Той е с ветрове

...
Това е десетият ураган за сезона. Той е с ветрове
Коментари Харесай

Нещо Невиждано Се Случва На Планетата! Светът Е Обхванат От Тотални Катаклизми! Последният Сезон Беше Ад!

Това е десетият вихър за сезона. Той е с ветрове от 120 км/ч и се намира на 1200 км югозападно от Азорските острови.

Стихията сложи връх за най-вече следващи стихии, достигнали силата на вихър, сподели метеоролог от Колорадския щатски университет.
За финален път толкоз доста следващи стихии са станали урагани през 1893 година, означи синоптикът, представен от организациите.

Белият дом прикани късно нощес Конгреса да отпусне 5 милиарда $ за облекчение на финансовата рецесия в Пуерто Рико след урагана Мария.
Централните управляващи в Пуерто Рико, редица общини и други локални управляващи страдат от дефицит на ликвидни средства, откакто естествената буря блокира приходите им и изтощи ресурсите на острова.

Делегации от Тексас и Флорида, които през последните месеци също пострадаха от урагани, са поискали десетки милиарди долари в допълнение подкрепяне. Тексас е помолил за 19 милиарда д. за облекчение на последствията от урагана Харви, а Флорида - за 27 милиарда д. след урагана Ирма.

Лидерът на демократите Нанси Пелоси уточни преди 2 дни в изказване, че помощ ще бъде нужна и за Калифорния, където не престават да бушуват пожари и към този момент са взели най-малко 21 жертви.
Tags: ОЩЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕБЕДСТВИЕКАТАКЛИЗЪМ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР