Това е денят, в който ще срещнете родствена душа. Вижте

...
Това е денят, в който ще срещнете родствена душа. Вижте
Коментари Харесай

Това е денят, в който ще срещнете родствена душа

Това е денят, в който ще срещнете родствена душа. Вижте какво още споделят звездите за началото на новата седмица.
Овен
Изпълнението на професионалните отговорности ще изисква от Вас обилни старания. Бъдете подготвени за превъзмогване на трудности, зараждащи по най-непредсказуем метод на пътя Ви. Възможни са компликации в общуването, спорове с сътрудници, сътрудници или ръководители. Не взимайте ставащото близо до сърцето си и се старайте да запазите успокоение даже в моменти, когато по Ваш адрес ще звучат лишени от всякакво съображение упреци. Свободното си време е най-добре да прекарате с хора, които познавате от от дълго време. Работата е в това, че новите познати могат да Ви „ подреден ” неприятни сърпрайзи. Романтичните връзки са постоянни. Ако напоследък сте имали интервал на разправии и различия, ще може да разрешите проблемите си.
Телец
Нима в живота Ви няма друго с изключение на обич, фантазии за любовта и проекти, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекомерно на този аспект в живота? Звездите Ви поучават през този ден да обърнете внимание на нещо друго: другарство, занимание, професия… Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи
Близнаци
Това е денят, в който ще срещнете родствена душа. Най-сетне някой ще може да Ви разбере и да Ви оцени по достолепие! Просто тъй като проблемите на този някой доста си наподобяват с Вашите. Ако желаете с Вашата половинка да си наподобявате като с огледално отражение, можете да завържете по- близки връзки. Само че удоволствието от такива връзки може да бъде много подозрително.
Рак
Отстъпвайки нещо, ще усетите същинска независимост, та за какво тогава да не се опитате да го извършите? В дейностите си сте се управлявали от същински претекстове, само че незнайно за какво хората пропущат Вашите хрумвания около ушите си… Запазете силата си за тези, които фактически ще пожелаят да Ви изслушат. Приемете и обстоятелството, че някои хора си имат личен път и вършат това, което сами намират за належащо. В този миг сте създали всичко, което сте могли. Освободете се от моралните отговорности и отговорности, които сами сте си упълномощили.
Лъв
Очаквайте непредвиденото и бъдете подготвени то да Ви се яви в доста мъглива форма. Проектът, който Ви наподобява отегчителен, внезапно ще се окаже забавен и многопластов и още веднъж ще Ви подтиква, да се захванете за работа. Или пък сътрудника ненадейно ще прояви тъкмо оня гений, който не е достигал на Вашия тандем за изцяло сполучлива работа. Даже персоналният Ви живот може внезапно да тръгне „ заобиколно ” около Вашия настоящ път. Денят дава обещание да бъде забавен.
Дева
Вашият знак е прочут със невзискателност, разсъдителност и мистериозност и по тази причина в случай че Ви поверят някаква загадка, към нейното предпазване се отнасяте прекомерно съществено. Това придобива още по-голяма новост, изключително в случай че самите Вие доверявате загадка някому. Само че в сегашния миг сте се оказали в неприятна за себе си обстановка – би трябвало да кажете на някого за нещо, което в никакъв случай в живота си не сте мислили, че ще извършите.Има единствено едно нещо, което е уместно да извършите, а в глъбините на душата си сте уверени, че точно това е правилния ход.
Везни
През този ден ще Ви се стори, че темпът на живота Ви толкоз се е ускорил, че скоро 24 часа няма да Ви стигат, с цел да свършите всичко, което би трябвало. Това от своя страна значи, че ще имате доста по-малко благоприятни условия да отделяте време, внимание и сили за своя обичан човек, което,всъщност, не е доста положително. Може би си заслужава, да се опитате да пожертвате нещо в името на любовта?..
Скорпион
При Вас всичко е идно: и най-бурните кавги, както и най-силните прояви на обич. Затова е за предпочитане, в този момент и през днешния ден да не злоупотребявате с превъзходната степен и ангажиращите думички „ всеки път ” и „ в никакъв случай ”. Това може да Ви накара след време доста да съжалявате! И от горната страна на това – не еднократно…
Стрелец
Много ще е значимо през този ден да имате естетика в облеклото със своя обичан човек. Например, да се облечете в джинсови костюми или дружно да се придържате към деловия жанр. Тогава в действителност ще изглеждате като едно цяло, а и ще се чувствате съответстващо.
Козирог
Вашият знак нормално се асоциира с кралската власт заради величествените Ви царствени обноски и мантията на властта, която водите с такава лекост и която по този начин Ви подхожда. Затова имате всички права сами да решите на кого да позволите да стане част от Вашия свят, както и кого да изтикате от там. Ако някой се е опитал неусетно да се промъкне там, изгонете го неотложно. Ако този човек от началото демонстрира такава напористост, представете си, по какъв начин ще се държи в бъдеще.
Водолей
Днес и през идващите няколко дни е най-добре да си сложите сигнален знак, защото от Вас не би трябвало да чакат обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на възприятията си да се проявят, само че в случай че фактически се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено въодушевление, тъй като другояче доста ще ги разтревожите.
Риби
Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР