Това е декларация по повод публикуването на интимни снимки на

...
Това е декларация по повод публикуването на интимни снимки на
Коментари Харесай

Днес е денят!Българските медии слагат граница срещу опитите за очерняне

Това е декларация във връзка публикуването на интимни фотоси на приятелката на претендента за кмет на София, арх. Борислав Игнатов. Те бяха оповестени от ПИК.

Днес е денят, в който българските медии вземат решение, че би трябвало да слагат границата. Работата ни, достойнството ни, етиката и разпоредбите ни нямат нищо общо с опита да бъде дискредитиран един от участниците в акцията за кмет на София по несъответстващ с специалността ни метод. Това не е публицистика. И ние изрично се противопоставяме на опитите да се назовава по този начин.

Още по-категорично възразяваме против тези партии и обособени политици, които легитимират сходни „ медии “ като им дават изявленията, канят техни представители на събитията си, заплащат им за рекламни и PR акции по време на избори.

Днес е денят, в който ние, българските медии, желаеме от вас, българските политици, да прекратите това. Ако вашата работа, чест, нравственос и правила нямат нищо общо със случилото се, несъмнено. Всяка друга реакция е подправена.

Днес е денят. Нека дружно да сложим границата!

Дарик, „ 24 часа “,ТВ Европа, БГНЕС, Епицентър, Зов нюз, „ Капитал “, Клуб Z, Коректно, Медиапул, OFFNews, Площад Славейков, Редута, „ Сега “, Фактор, Фокус, Фрогнюз,, Dir.bg, Дневник, (БНТ, БНР, bTV и Нова тв чакат в понеделник решения на управителните си органи дали ще се присъединят). /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР