Това е дълбоко лична песен за мен, започна тя. Мисля,

...
Това е дълбоко лична песен за мен, започна тя. Мисля,
Коментари Харесай

Лейди Гага разплака Dolby Theatre на Оскари-те

" Това е надълбоко персонална ария за мен ", стартира тя. " Мисля, че всички ние се нуждаем един от различен. Нуждаем се от доста обич, с цел да преминем през този живот. Всички имаме потребност от воин от време на време - герои има на всички места към нас на неугледни места. Но може би ще откриете, че можете да бъдете собствен личен воин, даже и да се чувствате разрушени от вътрешната страна ".

Естественият неналожителен тип на Гага беше в изумителен контрастност с нейния блестящ отбор на аления килим. Преди церемонията тя притегли вниманието с рокля на Versace, която беше моделирана от супермодела Джиджи Хадид по време на неотдавнашното дефиле на марката за сезон есен/зима 2023 година в Лос Анджелис.

Роклята имаше мрежест корсет с дълги ръкави и корсетни панели, които гладко прекосяваха в пола с ниска талия, разкриваща фигурата ѝ.

Тя също по този начин беше с прибрана обратно прическа, диамантено колие, лъскави червени устни и опушен грим.

Номинацията на изпълнителката на " Poker Face " е четвъртото ѝ самопризнание от Академията. Въпреки че не завоюва трофея тази година, преди този момент тя сграбчи " Оскар " в тази категория през 2019 година за " Shallow ", която беше включена в римейка на " Роди се звезда " от 2018 година с присъединяване на Брадли Купър.

Първоначално не беше планувано Гага да извърши " Hold My Hand " по време на церемонията в неделя. Преди това продуцентът на " Оскарите " Глен Вайс разкри по време на конференция, че спор в графика заради присъединяване на Гага в продължението на " Жокера " - Folie à Deux, не ѝ е разрешил да бъде разполагаем.

" Имаме чудесни връзки с Лейди Гага, само че сега тя е по средата на фотосите на филм, а тук ние почитаме филмовата промишленост и това, което е належащо, с цел да се направи филм ", сподели Вайс. " След куп диалози не ни се стори, че тя може да направи осъществяване от калибъра, на който сме привикнали с нея, на който тя е привикнала. "

Вайс продължава: " Така че тя няма да се показа в шоуто. Всичко това обаче е разбираемо, защото тя работи върху филм, и ние изцяло разбираме, че това е приоритет в този бизнес, изключително когато почитаме филми. "

Множество медии потвърдиха часове преди церемонията в неделя, че Гага в действителност ще излезе на сцената на Dolby Theatre в Лос Анджелис, с цел да извърши " Hold My Hand ".

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР