Това е човешка трагедия, през няколко месеца такива трагедии достигат

...
Това е човешка трагедия, през няколко месеца такива трагедии достигат
Коментари Харесай

Експерт очаква нови бежански вълни след трусовет в Турция и Сирия

" Това е човешка покруса, през няколко месеца такива нещастия доближават до нашите медии и до нашите общество. Толкова пъти сме давали пояснения и рекомендации. Нищо. Ситуацията ще става все по-тежка след земетресенията в Турция и Сирия. Милиони хора останаха без леговище. Турските управляващи споделят, че няма да позволен нова бежанска вълна, само че надали някой би им повярвал. Бежанската вълна в никакъв случай не е серпантина ". Това разяснява пред арабистът Владимир Чуков.

" Не се стигна до промени в законодателството, би трябвало да се постави завършек на корупционната процедура в Министерство на вътрешните работи. Отделно би трябвало да се заделят спомагателни финанси. Но с оглед с това на това, с което ще се сблъскаме през идващите 3-4 месеца, след земетресенията. Българо-турската граница би трябвало доста мощно да стартира да прилича на гръцко-турската граница ", съобщи още той.

" Мигрантите ще стигат до Австрия, а тази страна не е доброжелателно настроена за влизането ни в Шенген ", уточни още Чуков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР