Това е част от нормалния дипломатически диалог, който се води

...
Това е част от нормалния дипломатически диалог, който се води
Коментари Харесай

Стефан Янев: Партията Български възход не е свързана с Румен Радев

Това е част от естествения дипломатически разговор, който се води в кабинета на министър-председателя ", посочи водачът на " Български напредък " и изясни, че на срещата е ставало дума за летния туристически сезон.
Завидните планирани резултати на партията му, съгласно които тя би влезнала в идващия парламент при избори през днешния ден, се дължат на работата на Янев като длъжностен министър председател, стана ясно от думите му.

" Резултатите приписвам на мнението на хората по отношение на активността ми като длъжностен министър председател през миналата година и на обстоятелството, че през цялото това време с екипа си сме се стремили да не обещаваме доста, само че това което обещаваме – да го изпълняваме ", посочи Янев.

По думите му " Български напредък " е самостоятелна партия и не е обвързвана с никакви персони. Янев изрично отхвърли да е обвързвана с президента Румен Радев.

" Нека всички хора, които настояват това нещо, да го поддържат с причини, тъй като, когато няма причини и удостоверение на тези изказвания – това се трансформира в митология. Това е независим индивид, обяснявал съм го и преди, не желая да се спекулира с този мит, тъй като този мит води до едно изказване, което не мисля, че е прелестно ", добави Янев.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР