Това е част от нашия глобален пътеводител за най-добрите места,

...
Това е част от нашия глобален пътеводител за най-добрите места,
Коментари Харесай

23-те най-добри места за посещение през 2023 г

Това е част от нашия световен справочник за най-хубавите места, които да посетите през 2023 година - повече ентусиазъм за пътешестване можете да намерите тук. През всяка година съставянето на финален лист на най-хубавите места за пътешестване е по едно и също време вълнуващо и сложна задача.

Ето 23-те дестинации, тествани от редакторите на Condé Nast Traveler от Съединени американски щати, Англия, Испания и Индия, към които да планирате пътуванията си през 2023 година Ето какво може да бъде идващото ви премеждие:
 
Окланд, Нова Зеландия

Културни и спортни събития, нови хотели, усъвършенствана въздушна съгласуваност

 width=
Нова Зеландия, която получи необятна оценка за преодоляването на COVID-19, устоя до септември тази година, с цел да отстрани дефинитивно рестриктивните мерки за пътешестване, въведени по време на пандемията. Излишно е да загатваме, че островната страна се приготвя интензивно за тълпите задгранични гости, които се чакат през идната година, изключително в град Окланд.

Въздушната съгласуваност със Съединени американски щати в никакъв случай не е била по-силна. Понастоящем се правят полети без междинно кацане от шест американски града; четвъртият най-дълъг полет в света - съвсем 17-часовият флагмански полет на Air New Zealand от Ню Йорк - дебютира през септември. Австралийският авиопревозвач Qantas също разгласи собствен пряк полет до Ню Йорк, който ще се реализира през юни 2023 година

Междувременно наситеният календар със събития в Окланд наподобява наваксва пропуснатото време. След тригодишно спиране известният Фестивал на фенерите ще се организира през февруари 2023 година по случай китайската Нова година. Най-големият културен фестивал в света на тихоокеанските острови Pasifika се завръща през март 2023 година след двегодишна пауза.
 
Освен най-новите забележителности на Окланд, с които чужденците към момента не са се срещнали, като екологично сензитивния план Te Wānanga на крайбрежната улица Quay Street, струващ 350 млн. $, следва и откриването на три лъскави хотела. Тук са Park Hyatt, QT Auckland, очарователният хотел Fitzroy и хотел Britomart, единственият сертифициран с 5 зелени звезди хотел в Нова Зеландия. Престоите в града се съчетават чудесно с новооткритите в селските региони на Окланд, като музи от скандинавските стилове Parohe Island Retreat и голф центъра Te Arai. Ако желаете да пътувате по-далеч в Аотеароа, новите многодневни екскурзии на първокласния железопътен оператор Great Journeys потеглят от железопътната гара в Окланд. По всичко проличава, че през 2023 година Окланд най-сетне ще получи своя късмет за изява.

Британска Колумбия, Канада

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР