Това е част от историята на Зоуи Лигон - сексуален

...
Това е част от историята на Зоуи Лигон - сексуален
Коментари Харесай

Историята на една жена, правила секс с 99 души и търси стотния

Това е част от историята на Зоуи Лигон - полов възпитател и художник в Ню Йорк. Тя има бакалавърска степен по логика на психиката от университета Фордхам и се стреми да продължи да учи човешката половост, написа sexwell.bg.

" Преглеждайки леко странния ми (но въпреки всичко конфиденциален) екселски файл, в който удостоверявам половия си живот, виждам, че съм спала с 99 души. По-голямата част от тях - към 97%, са мъже.

Затварям очи и виждам живота си като тъмна сантиментална комедия от 90-те: Млада жена спи с 99 души, взема решение, че това са " прекалено много " хора и стартира да се пази за №100, който е рицар на бял кон и ще ѝ бъде последният. Може би щеше да е по този начин, в случай че бях отрицателно настроена към секса. Но не съм.

Признавам, че когато видях, че съм стигнала номер 99, се замислих дали малко да не понижа темпото.

Наскоро прочетох една публикация, в която бяха интервюирали 10 дами и нито една от тях не беше спала с повече от 40 души. Според мен няма значение дали броя е 0 или милион, само че тази публикация някак си се опитваше да поддържа концепцията, че въпреки всичко би трябвало да има някакъв възпитан предел, който дамите могат да си разрешат. За разлика от мъжете, несъмнено.

Няма потребност да споделям какво е отношението към една жена, спала с 99 души, спрямо един мъж със същата численост. Не поддържам слът-шейминга (slut-shaming), без значение дали е ориентиран към мъж или към жена, само че обществото ни въпреки всичко е издигнато върху вярвания, които директно свързват девствеността на дамата с нейната стойност като човек. Мъжете са ок, тъй като се приказва за завоевания и впрочем, до момента в който на дамата ще бъдат лепнати всевъзможни етикети: " мръсница ", " неморална ", " блудница " и така нататък Никой не гледа на секса като просто това, което е - СЕКС!

Съжалявам ли за броя си?

Не. Изобщо. Няма потребност да давам пояснения или да се извинявам за цифрата си " 99 ", само че въпреки всичко ще опиша малко за половото си минало. Много от тези сътрудници са връзки за една нощ или краткотрайни мои хлътвания, когато съм била на 19-21 години. Тогава в действителност се натрупа по-голямата част от броя ми. Средно ми се падат малко повече от 12 колегата годишно или един сътрудник на месец. Никога не съм била в дълготрайна връзка, тъй че това несъмнено също способства за броя ми.

Какво значи това число?

За мен не значи нищо, тъй че не знам. Водя си лист, тъй като ми харесва да мога да си го проверявам и да си припомням всичките си страхотни секси мемоари. Не желая да не помни никого, даже тези, които са били кофти.

Хората обичат да приписват сексуалността ми на някаква контузия или липса на обич от татко ми. Почти невероятно е човек да си намерения, че аз може би... просто обичам да върша секс! МНОГО!

Нимфоманка ли съм?

Не. Merriam-Webster дефинира термина като " проявление на необикновена или несъразмерна отдаденост на полова интензивност ", само че съгласно мен " извънредно " и " прекалено " са доста относителни понятия. Това, което е ненормално за един човек, е обикновено за различен. Аз, да вземем за пример, въобще не си падам по ексцентричния секс. Любимата ми поза е мисионерската.

„ Нимфоманка “ в действителност се смята за клинична диагноза и допуска " нездравословно " подхождане към секса. Аз пък считам, че подобавам доста здравословно към него, непрекъснато ревизирам себе си, правя оценка дейностите си и се проучвам. От всичките години, в които отивам на терапевт (почти десетилетие), никой в никакъв случай не ми е казвал, че има нещо неправилно в половото ми държание.

" Сигурно си доста необятна там долу? "

Трябва да е ясно, че вагината не може да се „ разхлаби “ от броя мъже, с които е спала една жена. Дали ще спи по веднъж с хиляда или хиляда пъти с един, е все тая. Да не забравяме, че от вагината излизат 2-3 килограмови човешки същества. Тялото на всеки е друго и това по какъв начин наподобява, няма нищо общо със половото минало. Една жена може да е спала със стотици хора и в случай че не ви каже, в никакъв случай няма да разберете!

Готова съм за теб, #100.

Като се замисля, в никакъв случай не съм считала себе си за полов сътрудник. А аз в действителност правя най-хубавата работа от всички. Може би... аз съм " мъжът " на фантазиите си? Може би #100 в действителност би трябвало да съм... аз.

Бъдете горди с вашата " численост ", даже да е 0, 2, 20, 200 или да нямате визия каква е. Това по този начин или другояче в действителност не значи нищо. Просто се пазете и бъдете здрави! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР