Това е Bugatti Divo, покрито с диаманти.Bugatti Divo Lady Bug

...
Това е Bugatti Divo, покрито с диаманти.Bugatti Divo Lady Bug
Коментари Харесай

Бугати с диаманти: Диво и красиво

Това е Bugatti Divo, покрито с диаманти.

Bugatti Divo Lady Bug е най-новият образец, който компанията е подготвила след комплицирана работа по каросерията му. Ексцентричността няма граници, това стана ясно от този американски колекционер, който си е поръчал Bugatti Divo Lady Bug.Този хиперавтомобил, който беше показан през 2018 година с извънредна партида от 40 бройки, нeотдавна беше доставен на клиента си заради компликацията да се претворят неговите условия в каросерията му.

По-конкретно, притежателят му е желал да снима геометрична шарка от диаманти, които са разпръснати по цялата му каросерия.

За чиновниците на Bugatti е било сложна задача да уловят тези 1600 диаманта, защото кръглите форми на каросерията компенсират дребните ромбове.
 width=
По този метод излюпването на Lady Bug е било съвсем едно към едно, с цел да се реализира по проект.

На собствен ред специфичната алена багра е смесена с мрачно сиво, с цел да приключи този несравним и автентичен тип. Отстрани на Bugatti Divo Lady Bug се откроява френското знаме като стандарт.

От своя страна, той поддържа 8,0-литров W16 мотор, който развива 1500 конски сили и 1600 Нм въртящ миг, със седемстепенна DSG трансмисия и задвижване на всички колела.

Благодарение на това оптималната му скорост е планувана в нищо повече и нищо по-малко от 380 км/ч. Bugatti Divo Lady Bug най-сетне се появява на бял свят след комплицирана работа на всеки човек, прекарал доста часове над деликатната ѝ каросерия.

 

 

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР